ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.11.2015 | 05:50

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΗΣΩ... ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ...

Καλησπέρα, είμαι νιόπαντρη με 10 χρόνια σχέσης στη πλάτη μου, απο κοριτσάκι εγώ και ο άντρας μου στη σχέση μας πιστοί! Δεν έχω πάει με άλλον δεν τον έχω απατήσει.Σε κάποια παρέα λοιπόν και φεύγοντας οι υπόλοιποι μείναμε μόνοι με κάποιον παλιό γνωστό μου να γυρίσουμε σπίτι (ο άντρας μου έλειπε λόγω δουλειάς).Κάποια στιγμή λίγο πριν χαιρετηθούμε και να πάρουμε ο καθενας το δρόμο για το σπίτι του άρχισε να με φλερτάρει έντονα, ένιωσα πολύ ωραία που μου έλεγε τόσο κολακευτικά σχόλια... Έπρεπε να φύγουμε και όλο καθόμασταν στο όρθιο να μιλάμε και να μιλάμε ακατάπαυστα για τα πάντα... Πέρασε ένα 2ωρο στο όρθιο κ κάποια στιγμή μου λέει δεν αντέχει άλλο κ ότι πάντα ήθελε να το κάνει αυτό και με αρπάζει και με φιλάει... Πριν προλάβω να καταλάβω τι συνέβη, στην αρχή ανταποκρίθηκα... Εϊχα ξεχάσει πως είναι να σε φιλάει με πάθος κάποιος. Μου άρεσε δεν το κρύβω, και ενώ το μυαλό μου έλεγε όχι το κορμί μου ήθελε κ άλλο. Κάποια στιγμή ξεκουμπώνει το παντελόνι του, πάει να ξεκουμπώσει κ το δικό μου και εκεί συνειδητοποιώ τι κάνω, τι γίνεται! Τον σπρώχνω και του λέω ότι θέλω να φύγω, είμαι παντρεμένη και μου λέει αυτό μου αρέσει που είσαι παντρεμένη.Γύρισα σπίτι κ δεν κοιμήθηκα απο το άγχος κ τη στενοχώρια μου. Έκλαιγα,Ντρεπόμουν να κοιτάξω στα μάτια τον σύζυγό μου, μου μιλούσε τόσο τρυφερά και έλεγα απο μέσα μου "αχ αγάπη μου, τι σου έκανα, τι θα πήγαινα να σου κάνω"Κ¨αθε φορά που τον κοιτάω το μετανιώνω ακόμη και για το φιλί που ανταποκρίθηκα! Βλέπω τα μάτια του και δε μπορώ να ησυχάσω!Πείτε μου θεωρείται ότι τον έχω απατήσει; Ή θα έπρεπε να είχε συμβεί όλο το έργο;Το μυαλό μου το έχει διαγράψει σαν ένα όνειρο που ξύπνησα και πάει πέρασε. Δεν πάω να δικαιολογήσω τον εαυτό μου, αυτός με άρπαξε, αυτός το προκάλεσε, αλλά κι εγώ δεν έκανα στην αρχή κάποια κίνηση να τον σταματήσω, απλά ξαφνιάστηκα.|Για άλλους θα φανώ υπερβολική " έλα μωρέ, σιγά τι έκανες εδώ άλλοι απατάνε πάνε με τόσες και τόσες ενώ είναι παντρεμένοι"Για άλλους θα είμαι η αμαρτωλή που έκανα κάτι άσχημο, και δεν έχει σημασία που το σταμάτησα στο φιλί αλλά το ότι παρασύρθηκα προς στιγμήν ακόμη και αυτό θα είναι κακό.Θέλω να μου πείτε πως το βλέπετε το όλο θέμα;
5
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα εφ όσον ενέδωσες έστω και μέχρι τα πάνω από το παντελόνι είναι ανούσιο το δράμα που περιγράφεις μετά αν όντως δεν ήθελες η φυσική αντίδραση όταν έφαγες το πέσιμο θα ήταν οπα μεγάλε τι κάνεις????Άρα κατά τη γνώμη μου μάθε να αναλαμβάνεις τις ευθύνες των πράξεων σου χωρίς να αμφιταλαντεύεσαι ,ή το κάνεις και γουστάρεις ή δεν το κάνεις καθόλου αυτές οι ημιτασιον καταστάσεις φανερώνουν ανόητους ανθρώπους που δεν ξέρουν τι θέλουν .
Σιγά το έγκλημα πραγματικά. Συμβαίνουν αυτά.. Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες μια χαρά τα έχεις στο μυαλό σου, μην τρελαίνεσαι. Μακάρι οι απιστίες να ήταν τόσο απλές και συγκρατημένες όπως η δική σου..
Προβληματίζομαι γιατί από τη μία ζητάς γνώμες και από την άλλη μόνη σου παραθέτεις τα 2 λογικά επικρατέστερα σενάρια και οπτικές.Επίσης μου φαίνεται ότι έχεις αντίληψη επακριβώς της κατάστασης.Οπότε δεν έχω καταλάβει για ποιο θέμα ζητάς γνώμες. Αυτό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ