ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.11.2015 | 14:24

What is normal??

Είχα σχέση με μία κοπέλα,τίποτε το συναρπαστικό, αλλά κάναμε καλή παρέα.Κάποια στιγμή,ενθουσιάστηκα με μία άλλη. Το είπα στην πρώτη, και της ζητησα να το λήξουμε,γιατί με τα δίπορτα δεν τόχω.Είπε οκ,φάνηκε να είναι cool με το θέμα,αλλά σε κοινούς γνωστούς,άρχισε να λέει πως δεν το περίμενε αυτό από μένα,και πως αυτή είχε επενδύσει συναισθηματικά σε μένα,και πως να ξαναδείξει εμπιστοσύνη μετα από αυτό κλπ κλπ...Και ρωτάω εγώ τώρα,είναι δυνατόν από τα 25 να δεσμευτείς ερωτικά και διά βίου με τον ίδιο άνθρωπο;;;Οκ,κάποιοι το κάνουν,ή μάλλον κάνουν πως το κάνουν.Πόσο φυσιολογικό είναι που να πάρει;Από τα 25;;;Τέλος πάντων σκοπεύω να είμαι ειλικρινής και στο μέλλον.Nα είμαι κάπου όσο μου βγαίνει να είμαι,δεν γουστάρω να κοροιδεύω κανέναν και κυρίως τον εαυτό μου.
4
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχάς μην είσαι σίγουρος πως η κοπέλα όταν έλεγε επένδυσα συναισθηματικά απαραίτητα εννοούσε μία όπως λες δια βίου δέσμευση. Μπορεί να αναφερόταν σε μία σχέση σοβαρή μεν, αλλά όχι με τον τρόπο που μπορεί εσύ να το εξέλαβες. Από εκεί και πέρα συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, το πότε ο καθένας επιλέγει να δεσμευτεί είναι καθαρά προσωπικό και υποκειμενικό.Πέρα από αυτό πιστεύω ότι έχει κάποιο δίκιο σε αυτά που λέει, και είναι λογικό να είναι πληγωμένη και απογοητευμένη καθώς ουσιαστικά την απέρριψες για κάποια άλλη. Και αυτό δυστυχώς φίλε μου είναι από τα χειρότερα που μπορείς να κάνεις σε μία κοπέλα!
Τί πάει να πει φυσιολογικό και μην φυσιολογικό; η φύση σού δίνει την δυνατότητα να κάνεις παιδιά από τα 12 πάνω κάτω και μετά. Οπότε να, βιολογικά μιλώντας, και το να κάνεις παιδιά στα 12 φυσιολογικό είναι, δεν είναι παρά φύση.Το πότε αποφασίζει κάποιος να δεσμευτεί ή όχι, να κάνει οικογένεια ή όχι, είναι προσωπικό του θέμα και έχει να κάνει ΠΟΛΥ -και- με το σε ποιά κοινωνία μεγαλώνει. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την φύση.Αν εσύ δεν είσαι έτοιμος να δεσμευτείς,καλά κάνεις. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με το αν κάποιος άλλος είναι έτοιμος ή όχι, και το τί είναι φυσιολογικό και τί όχι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ