H Samsung αναβιώνει το αναδιπλούμενο κινητό

H Samsung αναβιώνει το αναδιπλούμενο κινητό Facebook Twitter
4

Λίγες εβδομάδες μετά την εμφάνιση ενός κινητού με πορτάκι, στο πολύ δημοφιλές βίντεο του τραγουδιού της Adele "Hello", η νοτιοκορεατική εταιρεία Samsung ανακοίνωσε μόλις την κυκλοφορία ενός αναδιπλούμενου κινητού, το οποίο φημολογείτο ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, που οπτικά τουλάχιστον μοιάζει σαν να έρχεται απευθείας από το 2004.

H Samsung αναβιώνει το αναδιπλούμενο κινητό Facebook Twitter

Όπως αναφέρει το έγκυρο σάιτ, PhoneArena, η απόφαση της Samsung να κυκλοφορήσει το ολοκαίνουριο μοντέλο της W2016, απαντά στην μεγάλη ζήτηση που γνωρίζει η κατηγορία των clamshell κινητών στο κοινό της Ιαπωνίας και Ανατολικής Ασίας και απ' ό,τι φαίνεται από τις περιγραφές η εταιρεία υπήρξε γενναιόδωρη στα χαρακτηριστικά που εξοπλίζουν την νέα συσκευή.

H Samsung αναβιώνει το αναδιπλούμενο κινητό Facebook Twitter

Όπως προκύπτει από τις πρώτες λεπτομέρειες, το W2016, θα διαθέτει διπλή οθόνη αφής, μεγέθους 3,9 ιντσών και ανάλυσης 1280 x 768 pixels, επεξεργαστή Exynos στα 2,1GHz, 3 GB μνήμης RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά και μια οπίσθια κάμερα 16 Megapixels, ενώ θα τρέχει το λειτουργικό Android 5.1.1 Lollipop. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ούτε η τιμή του, αλλά ούτε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του εντυπωσιακού κινητού.  

Τech & Science
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα «δείχνουν» τον καρκίνο πρωτεΐνες του αίματος – Νέα μελέτη

Τech & Science / Επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα «δείχνουν» τον καρκίνο πρωτεΐνες του αίματος – Νέα μελέτη

Μελέτη επιστημόνων υποδεικνύει 618 πρωτεΐνες που συνδέονται με 19 τύπους καρκίνου και θα μπορούσαν να οδηγούν σε διάγνωση περισσότερα από επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα
NEWSROOM
Φάρμακα για απώλεια βάρους θα μπορούσαν να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής κατά 20%, διαπιστώνει μελέτη

Τech & Science / Φάρμακα για την απώλεια βάρους μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής κατά 20%, διαπιστώνει μελέτη

Συμμετέχοντες στη μελέτη, οι οποίοι έπαιρναν σεμαγλουτίδη είχαν 20% χαμηλότερο κίνδυνο καρδιακής προσβολής, εγκεφαλικού ή θανάτου λόγω καρδιαγγειακής νόσου
NEWSROOM