ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.12.2015 | 14:27

Κρυφή (από τους γονείς) εξομολόγηση

Είμαι 16 ετών και ποτέ μου ως τώρα δεν είχα σχέση. Όχι ότι με νοιάζει πραγματικά, έχω να κάνω πολλά δημηουργικά πράγματα αντί να ασχολούμαι με έρωτες. Ήμουν λοιπόν εντελώς ξένιαστη μέχρι που μπήκε ένας άνθρωπος στη ζωή μου. Αυτός είναι 35 (ξέρω, αρκετά μεγάλος), το πως γνωριστήκαμε αφήστε, μεγάλη ιστορία. Τέλος πάντων δεν τον έβλεπα ποτέ ερωτικά αφού ποτέ δε με έλκυαν οι μεγαλύτεροι, όπως επίσης δε με έβλεπε κι ο ίδιος ερωτικά. Μιλάμε μήνες τώρα και συνειδητοποιήσαμε ότι σαν άνθρωποι ταιριάζουμε, έχουμε μερικά κοινά και θα μπορούσε να πει κανείς ότι βρήκα την αδερφή ψυχή μου. Μιλώντας το πήγαμε και στο ερωτικό, παρασυρθήκαμε ο ένας από τον άλλο (δε με παρέσυρε εκείνος μόνο, φταίω κι εγώ). Τώρα θα πείτε, σε προσεγγίζει για να σε πηδήξει. Ναι, το έχω σκεφτεί, έχω σκεφτεί τα πάντα (μιας και είμαι λίγο παρανοϊκή), όμως δε μου έχει δείξει κάτι τέτοιο, έστω και για πλάκα να το έκανε, ξεκόβω χώρις δεύτερη σκέψη! Του έχω ξεκαθαρίσει ότι εγώ με έρωτες δε μπλέκω από τέτοια ηλικία κι ότι σύντομα εάν δημηουργίσουμε μια σχέση ανάμεσά μας θα έχει ανάγκη από σεξ. Σεξ δε κάνω με τίποτα από τώρα είπα. Μου είπε δε τον νοιάζει το σεξ, φτάνει να μοιράζεται τα συναισθήματά του μαζί μου επειδή έχουμε δεθεί εξαιρετικά και πιστεύει πως είμαι ώριμη για την ηλικία μου. Έπειτα σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να με απατήσει για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ανάγκες, όμως πριν καλά καλά του το εκφράσω αυτό, μου είπε αν σκέφτεσαι την απάτη καλύτερα να σταματήσουμε εδώ. Εξακολουθώ να μη θέλω σχέση όμως κάτι με τραβάει σε εκείνον! Δε ξέρω ακόμα τι να κάνω, μακάρι να περάσει όλο αυτό, αλλά είναι τόσο δυνατό και λέω στη ψυχή μου. βαθιά μέσα μου, ΠΡΕΠΕΙ.
6
 
 
 
 
σχόλια
Η ηλικία σου είναι υπέροχη για έρωτες. Για έρωτες με ανθρώπους κοντά στην ηλικία για να ανακαλύψετε ο ένας τον άλλον. Για να μοιραστειτε εμπειρίες και καταστάσεις κοινές. Να ζήσεις τον αγνό, έντονο, πρωτόγνωρο εφηβικό έρωτα. Μη το χάσεις, είναι κρίμα. Ειναι οτι καλύτερο. Θα σε βοηθήσει κιόλας όταν φτάσεις στα τριάντα να μη σου λείπουν πράγματα, οπως λειπουν σε αυτόν τον άνθρωπο που μιλάς...
Ο κύριος είναι παιδόφιλος και προσπαθεί απλά σε τυλίξει στα δίχτυα του.Εάν μπλεχτείς θα είναι δικό σου σφάλμα,εφόσον συνειδητοποιείς πως δεν είναι σωστό.Προφυλάξου.
Τώρα τι κοινά μπορεί να έχει ένας 35 χρονος με μια 16 χρονη!!!Η λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά!Πρόσεχε μικρή μη κάνεις τίποτα που θα το μετανιώσεις!
Θυμάμαι μια πρόσφατη ανάρτηση όπου εκείνος ήταν 21 και αυτή 16. Και λες, εντάξει. Τυπικά η ηλικία σου είναι "επικίνδυνη".Τι θα κάνεις προκειμένου να προχωρήστε; Θα κρύβεσαι ως τα 18 κ μετά θα αρχίσεις να κυκλοφορείς με τον 37άρη;Τελοσπάντων, σπάνια εκφράζομαι τόσο συντηρητικά. Είμαι σίγουρη ότι μεγαλώνοντας θα βρεις έναν άνθρωπο να ταιριάζετε πραγματικά... Εγώ για το δικό μου παιδί θα ήμουν προβληματισμένη.