Τέλος (και) ο Σαραντάκος από το MEGA μετά από 25 χρόνια

Τέλος (και) ο Σαραντάκος από το MEGA μετά από 25 χρόνια Facebook Twitter
3

Μία ακόμη απώλεια έμπειρου δημοσιογραφικού δυναμικού για το ΜΕΓΚΑ, καθώς, όπως σημειώνει το aixmi.gr που ανήκει στον πρώην διευθυντή ενημέρωση του  καναλιού Χ. Παναγιωτόπουλο, αποχώρησε και ο Γιώργος Σαραντάκος μετά από 25 χρόνια στο κανάλι της Μεσογείων.

Ο γνωστός ρεπόρτερ είναι ο 5ος που αποχωρεί αφού αρνείται να αποδεχτεί τη νέα μείωση μισθού από το ΜΕΓΚΑ, μετά τις αποχωρήσεις για τον ίδιο λόγο των  Στρατή Αγγελή (επικεφαλής του τμήματος Διεθνών Ειδήσεων) Κωνσταντίνας Καζαντζή (ναυτιλιακό και πειραϊκό ρεπορτάζ) Στέλιου Παπαπέτρου (εργατικό και ασφαλιστικό ρεπορτάζ,  και του αρχισυντάκτη του ελεύθερου ρεπορτάζ Σωτήρη Τζιομπανούδη.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Έχω μια απορία. Για να αρνηθείς μείωση μισθού και να φύγεις από ένα κανάλι, σημαίνει ότι βρήκες ή ελπίζεις να βρεις θέση σε άλλο κανάλι ή μέσο ενημέρωσης με μισθό τουλάχιστον ίδιο με τον προηγούμενο. Έτσι συμβαίνει εδώ σ' αυτή την εποχή της μέγιστης κρίσης στα ΜΜΕ;
Κρίμα για τον ίδιο, αλλά σε ό,τι με αφορά προσωπικά ως θεατή και ακροατή του, δεν θα μου λείψει η άχρωμη παρουσία του με την κακή άρθρωση, την ταχυγλωσσία και την μονότονη, προσποιητή εκφορά του λόγου του στα φλύαρα ρεπορτάζ του.