ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2016 | 00:14

false alarm

Απο τους 3 ανθρωπους που προσεγγισα τον χρονο που περασε οι 2 ηταν gay/bi.Τι συμβαινει; μου αρεσουν οι λαθος ανθρωποι; δε ξερω τι μου γινεται;κοπελα straight (μαλλον!)
8
 
 
 
 
σχόλια
Δεν συμβαίνει κάτι...ούτε είσαι κάτι,κάποια ταμπέλα...για μένα είσαι ένας άνθρωπος που ψάχνει την αγάπη.όπου την νιωσεις μείνε,άσχετα από τις λεπτομέρειες.και καλή σου επιτυχία..:)
Έτυχε απλά να σου αρέσουν άνθρωποι με διαφορετικό προσανατολισμό. Ακόμα και φανερές να είναι οι σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιου προσώπου, δεν εμποδίζουν άλλους που δε συμπεριλαμβάνονται σ' αυτές να το ερωτευτούν.Δε σου συμβαίνει τίποτα. Συνήθως ερωτευόμαστε ανθρώπους που δε μας ταιριάζουν. Καρδιά και λογική δε συμβαδίζουν πάντα. Είναι θέμα χρόνου να σταθείς πιο τυχερή και στο εύχομαι. Καλή χρονιά! :)
σημαινει οτι αρχισα να εχω τις αμφιβολιες μου. εχοντας ελξη απο ομοφυλοφιλους ανθρωπους αρχισα να αναρωτιεμαι τι ειναι αυτο που πραγματικα μπορει να με ωθησει σε εναν ανθρωπο. ειναι κακο λες;επισης, στο παρελθον ειχα ερωτικη σχεση με την τοτε και νυν καλυτερη μου φιλη. δεν εχω νοιωσει ποτε απο τοτε ερωτικη ελξη για αλλη γυναικα, και παντα νομιζα οτι ηταν αυτη η περιπτωση και μονο αυτη λογω της ξεχωριστης θεσης της στη ζωη μου.
σε τιποτα που να σχετιζεται με το οτι το ατομο ηταν bi. απλως δεν ηταν ο τυπος μου. ηρθαμε κοντα χωρις να γνωριζομαστε και το ανακαλυψα στην πορεια (για να προλαβω οποια απορια).η εξομολογηση ειχε να κανει με τη συμπτωση χαρακτηριστικων στους ανθρωπους που μου προκαλεσαν οποιαδηοοτε μορφη ελξης.