ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.1.2016 | 00:36

HIV

Έχω τον ιό HIV. To έμαθα προχθές. Έχω καταρρεύσει δεν μπορώ να το πιστέψω. Πάντα πρόσεχα στις επαφές μου δεν ξέρω απο πού το κόλησα και δεν έχει και σημασία φαντάζομαι. Είμαι μόνο 22 χρονών και θέλω να πεθάνω τώρα, έτσι ώστε να μη νιώθω τον πόνο. Ο γιατρός μου είπε ότι έχω πολλά χρόνια να ζήσω ακόμα αλλά μια ζωή γεμάτη φάρμακα και εξετάσεις δεν είναι ζωή. Δεν αντέχω δεν ξέρω γιατί κάθομαι και το γράφω αυτό εδώ. Η ζωή έχει χάσει το νόημα της για εμένα. Δεν πρόκειται να αυτοκτονήσω γιατί σκέφτομαι τον πόνο που θα προκαλέσω στην οικογένεια μου. Αλλά έχουν τελειώσει τα πάντα πλέον για μένα. Θέλω να βρώ ένα λόγο να προσπαθήσω να ζω όπως πριν αλλά είναι τόσο δύσκολο. Είμαι σε απόγνωση θέλω απλώς να ξυπνήσω απο αυτόν τον εφιάλτη γιατί μόνο έτσι μπορώ να το δώ δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω στην πραγματικότητα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Ξύπνησα σημερα στις 8. Δυο γουλιές καφέ και μέλι. Χρειάστηκα δυο δευτερόλεπτα για να καταπιώ τα τρία χαπάκια για το HIV. Το κάνω αυτό κάθε μέρα τα τελευταία 7 χρόνια. Μετά δουλειά, σεξ, έρωτας, θάλασσα, βόλτες, ταινίες, άγχος και νεύρα όπως όλοι. Οκ έχεις και HIV. Μάθε για αυτό και προχώρα. Ζήτα ψυχολογική βοήθεια στην αρχή, βοηθάει. Κάλεσε στο 9:00-21:00, στο 21072.22.222, προσφέρουν δωρεάν δια ζώσης υποστήριξη απο επαγγελματίες. Αντε κουνίσου. Δεν είσαι ο μόνος που πέρασε απο αυτό το στάδιο. Και δεν θα είσαι και ο τελευταίος.
ρε φίλε, ούτε σε ξέρω ούτε μπορώ να σου δώσω ιατρικές συμβουλές. αλλά θα ήθελα να σου δώσω τη πιο σφιχτή αγκαλιά του κόσμου για να καταλάβεις πως η ζωή σου σε καμιά περίπτωση δεν τελείωσε. σίγουρα ενημερώσου όσο καλύτερα μπορείς καθώς σίγουρα είναι μια σοβαρή πάθηση, αλλά παρόλο αυτά, είναι μόνο μια γαμημένη πάθηση που δεν θα σου καθορίσει τη ζωή, απλα θα σε κάνει να προσέχεις λίγο παραπάνω. να έχεις μια πανέμορφη ζωή. εύχομαι να σε γνωρίζω στα 80 σου και να μου λες πόσο μαλάκας ήσουν που νόμιζες στα 22 σου πως τέλειωσε η ζωή σου. ακόμα μια αγκαλιά ρε! :)
Φίλε μου μην απογοητεύεσαι ήμαστε στο 2016, δεν πεθαίνει κανείς από HIV ακολουθώντας την κατάλληλη θεραπεία καθημερινά, ενημερώσου σωστά για τον HIV και μην διαβάζεις παλιά άρθρα που ο κόσμος στην δεκαετία του 80 πέθαινε από AIDS με κάτι παλιές θεραπείες, από τότε έχουν καταργήσει παρα πολλά φάρμακα, τα εξελίσσουν συνεχόμενα με όλο και λιγότερες παρενέργειες, έχω φίλο μου που είναι οροθετικός και με την καθημερινά θεραπεία που λαμβάνει η υγεία του είναι μια χαρά! :-)
Ψάχνεις λόγο για να ζήσεις;;;; ο ίδιος σου ο εαυτός...αξίζει πολλά φιλαράκο μην τον εγκαταλείψεις τώρα...Υ.γ: 2016 έχουμε όχι 1980. Σαφως είναι μια σοβαρή κατάσταση που αλλάζει τα δεδομένα αλλά δεν φέρνει το τέλος του κόσμου.
Φορεας εισαι,οχι ασθενης !κι ειναι πολυ σημαντικο που το ξερεις,γιατι εχεις καθε ευκαιρια να το παλεψεις. Ο Sorry_Love ,σου μιλησε για την θετικη φωνη.Να τους βρεις,σημερα κι ολας.Σου ευχομαι να ζησεις μια υπεροχη ζωη. Σε φιλω.
MHN ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ ΕΧΟΥΜΕ 2016 !! http://positivevoice.gr/ ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΘΕΤΙΚΟΥΣ. ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ... ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΣ, ΜΑΘΕ , ΣΚΕΨΟΥ, ΝΙΩΣΕ ...http://www.zougla.gr/sexuality/article/to-asfales-seks-gia-kapion-me-hiv ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΗΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΦΥΛΑΚΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ