ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.1.2016 | 12:00

Προφυλακτικα..

Ειμαι 15 και αποφασισα με το αγορι μου που ειναι 2 χρονια μεγαλυτερος μου να ολοκληρωσουμε. Μου ανεφερε το θεμα των προφυλακτικων και μου ειπε να φερω εγω πρωτη φορα για να του το βαλω κιολας. Ειπα ενταξει αλλα το θεμα ειναι τωρα πως θα παω να αγορασω. Ειναι καλυτερα απο περιπετρο ή απο σουπερ μαρκετ;
5
 
 
 
 
σχόλια
Από φαρμακείο. Και αυτός να έλεγε ότι θα αγοράσει εσύ να έχεις πάντα πάντα μαζί σου ένα πακέτο. Πρόσεχε πού τα "αποθηκεύεις" για να μην αλοιωθούν και φυσικά την ημερομηνία λήξης.Διαβάσε προσεχτικά τις οδηγίες και "επόπτευέ" τον όταν το φοράει να το κάνει σωστά!(Αυτά θα έλεγα και στην μικρή μου αδερφή)
Συγγνώμη αλλά όχι, δεν θα πας εσύ. Έλεος. Να πάει να αγοράσει εκείνος και να διαλέξει ό,τι νομίζει πως θα του ταίριαζε καλύτερα. Εκείνος θα το φοράει εξάλλου. Είναι και δυο χρόνια μεγαλύτερος από εσένα, δεν ντρέπεται λιγάκι να ζητάει από εσένα να αγοράσεις; Αίσχος. Μήπως ντρέπεται να αγοράσει ή είναι κανένας τσίπης-γύφτος που δεν θέλει ούτε τα προφυλακτικά να πληρώσει; Γενικά από αυτό και μόνο θα σε συμβούλευα να το ξανασκεφτείς.. μπορεί να μη σου ταιριάζει αυτός ο άνθρωπος και να βρεις κάποιο πιο ρομαντικό παιδί που θα τα φροντίσει όλα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια τουλάχιστον την πρώτη σας φορά.
Μην βιάζεσαι να μεγαλώσεις.Δεν είσαι σε ηλικία να ευχαριστηθείς το σεξ.Μην αφήσεις κανένα αγόρι να σε πιέσει,θα το μετανιώσεις μέχρι να φτάσεις 30.Πίστεψέ με.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ