ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2016 | 20:33

To Μπραβο!

Θα μιλησω αντικειμενικα.Ειμαι τοσο κουρασμενη. Τοσο μα τοσο.. Και ας μη με πιστευει κανεις. Γιατι ειναι ψυχικη η κουραση. Ξυπνησα στις 3. Νυσταζω απο τις 4. Θα κοιμομουν αν δεν ημουν στο ιδιο σπιτι με γονεις και δεν ντρεπομουν να κοιμαμαι.Παντα περιμενω ενα μπραβο. Ντρεπομαι να μου κανουν παρατηρηση. Οι γονεις μου παντα εβρισκαν κατι να μου πουν. Δεν φταινε. Ανθρωποι φτωχοι, αγραμματοι, καλοι και συναισθηματικα δεν ωριμασαν ποτε (Απο οτι διαβαζω στα βιβλια).Αντικειμενικα η ζωη μου σε τιτλους.Στα 6 κερδιζω 2ο βραβειο ζωγραφικης στο σχολειο. Εκανα κατι (σουρελιαστικο) οπως μου ειπε ενας γνωστος ζωγραφος που με βαθμολογησε.Γραφτηκα ζωγραφικη. Σταματησα γιατι δεν ηταν ωραια ελεγε η ΜΑΜΑ.Απο 4 μπαλετο. Ειχα ταλεντο γραφει ο ελεγχος μου.8 κοβονται ολα. Λογω χρηματων. 9 στα γενεθλια μου κανω "εκθεση" ζωγραφικης στο σπιτι. Ζωγραφισα κατι περιεργα ωραια.. αφηρημενα και εννοιολογικα με τα σημερινα δεδομενα.Μιση ωρα μετα τα πεταξε η μαμα γιατι περιμεναμε ΚΟΣΜΟ.11 γραφομαι μουσικη. 6 μηνες μετα η εφημεριδα γραφει "παιδι φαινομενο". Ειχα συνθεσει μουσικη.Ειμαι 28. Γραφω 18 χρονια μουσικη για κινηματογραφο και θεατρο.Καποια μπορει να τα εχετε ακουσει. Αν ζητησει καποιος φιλος δινω.Σπουδασα ηθοποιος.Βγηκα 1η στις απολυτηριες εξετασεις.Στα 18 μπηκα σε σχολη. Αποφοιτησα με 8,23.Πηρα μεταπτυχιακο.Ειχα σχεση με εναν κουκλο. Με κερατωσε, με αφησε, τον αφησα, δεν καταλαβα ποτε.Εγινα ομοφυλοφιλη. Πονεσα πολυ. βρηκα γιατρεια. Τωρα η σχεση αυτη με εγκλοβιζει, δεν με αφηνει να ζησω τπτ. Σπανια ακουω μπαρβο, ακουω ομως.Οταν το ακουω λαμπω. Το βλεπει και εκεινη. ("λαμπεις οταν σου λενε καλα λογια").Τα κανω ολα για τα καλα λογια.Για το μπραβο που δεν ακουγα μικρη;Ειναι δυνατον τοσα χρονια να μη ξεπεραστηκε;Ζω με 220 ευρω το μηνα. Αυτος ειναι ο μισθος μου με τοσα επιτευγματα.Αυτος.Δεν μπορω ουτε να νοικαισω.Το οιδιποδειο με θελει εκει καρφωμενη να κοιταω το καθρεφτη τους, μεσα απο τα ματια τους.Δεν αναπνεω. Παω στο μπανιο, ανοιγω τη βρυση, κλαιω, σκουπιζομαι, βγαινω.Υπαρχει λυση.Δεν μ φταινε οι αλλοι. Την ξερω.Να τα παρατησω ολα και να τρεξω. Μακρια..Ουτε γεια να μην πω.Να γραψω τη μουσικη μου, να χορεψω ως αριστουχος, να απαγγειλω σαν 1η επιλαχουσα.Και ας μην ακουσω το μπραβο..Και ας ποναει η μοναξια.Θελω ενα Μπραβο!! Να μου το πει καποιος. Για εσας το εκανα ολα αυτα. Και εσεις ουτε που με ειδατε.Ε, Μπραβο λοιπον.
5
 
 
 
 
σχόλια
Μπράβο μην περιμένεις από κανέναν. Η επιβεβαίωσή τους θα έρθει σαν θα αναζητούν τη συντροφιά σου. Οι άνθρωποι σε πλησιάζουν όταν τους είσαι χρήσιμη και σε εγκαταλείπουν όταν πλέον δεν είσαι. Μάθε να είσαι χρήσιμη στους άλλους, πάρε όσα έχεις να πάρεις και με αυτά ξεκίνα να χρησιμεύειες στον εαυτό σου.
δεν πειραζει.οταν κανεις κατι ομορφο αλαζεις ζωες.εστω και να μη το ξερεις εστω και να μην υπαρχει ορατος τροπος να το μαθεις.Καποτε βεβαια θα ερθει και η ορα της αναγνωρισης και απλα θα γελας με αυτους που δε πηρανε χαμπαρι τι παιζει...
Δυστυχώς αγαπητή μου είναι πολύ σημαντική η παιδική ηλικία και τα απωθημένά της. Και δεν έχουμε δυστυχώς και λεφτά οι περισσότεροι για να το διαχειριστούμε κατάλληλα μ'έναν ψυχολόγο.