ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.1.2013 | 12:33

OPEN RELATHIONSHIPS?

Περνώντας ενα πολυ δυσκολο 8μηνο, αποφασισα να παρω τη ζωη παλι στα χερια μου γιατι στην τελικη το οφειλα στον εαυτο μου. Ξεκινησα να βγαινω με ενα παιδι, γνωστο μου, που παντα μου αρεσε και του αρεσα εμφανισιακα. Γνωριζοντας ο ενας τον αλλο, περναγαμε και περναμε καλα. Ουδεποτε ομως συζητησαμε κατι για σχεση ή για κατι πιο συγκεκριμενο (ειναι μεγαλος μαλακας-το ξερω και το παραδεχεται και μονος του) και θελωντας να το παιξω ανεξαρτητη γκομενα (ενταξει και εγω ισως εκανα λαθος) καναμε και κανουμε σεξ. Τωρα δεν ειναι οτι εχουμε χαθει αλλα ξερω πως αν δεν κανω κατι δραστικο, ειμαι στα προθυρα του να κολλησω. Να το πω κατι (του στυλ πως δεν ειμαι ανετη με τις open relationships) ή απλως να εξαφανιστω;παρακαλω οχι επιπολαιες απαντησεις, αν σας ειναι ευκολο να βαλετε τον εαυτο σας στην θεση μου..ευχαριστω πολυ..!
3
 
 
 
 
σχόλια
Το εζησες, το ευχαριστηθηκες, τωρα πρεπει να κανεις ενα βημα πιο περα. Αλλιως θα γραφεις στις εξομολογησεις παλι μετα απο καιρο. Ολα ειναι μια εμπειρια και για να αποκτησεις και αλλες θα πρεπει να αφεθεις σε νεα πραγματα που σε περιτριγυριζουν και να μην κολλας σε κατι που σε κανει να αμφιβαλλεις τοσο.
Επειδή είμαι ομοιοποαθούσα, θα συμφωνήσω με ένα φίλο παραπάνω ότι πάμε και μπλέκουμε με ό,τι δεν αξίζει και μετά κλαιγόμαστε. Φύγε. Και φύγε πρώτη. Αυτή είναι η συμβουλή μου.