ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.1.2016 | 13:45

Ειμαι η "γυφτισσα" που φοραει τρυπια παππουτσια.

Αυτη που κοροιδεψες σημερα. Εσυ η καλοφτιαγμενη κοκετα της σχολης.Οχι δεν εχω περιεργο στυλ. Απλα δεν εχω παππουτσια. Ο μπαμπας μου προσπαθει πολυ να μας παρεχει οτι μπορει. Εμενα μου εδωσε αυτα τα παππουτσια. Ναι τα πηρα 10 ευρω και τα εχω χρονια. Αλλα προτιμαω να εχω να φαω απο το να ντυνομαι καλα. Θυμασαι που τις προαλλες ειπες τη μανα μου "τεμπελα" επειδη δουλευε μονο ο μπαμπας μου για να μεγαλωσει 4 παιδια? Μακαρι να μπορουσε να δουλεψει.Βλεπεις ο καρκινος δεν της επιτρεπει ουτε να φαει καλα. Αλλα μην αλλαζω θεμα. Σημασια εχει οτι θα επρεπε να ντρεπομαι που φοραω τρυπια παππουτσια
10
 
 
 
 
σχόλια
Το χω περάσει κι γώ, ξέρω πως αισθάνεσαι, αλλά μην δίνεις σημασία....Αν το μόνο που μπορούν να σου προσάψουν είναι ένα ζευγάρι φθαρμένα παπούτσια τότε το πρόβλημα είναι δικό τους.
Νομίζω πως το μόνο που πρέπει να σου μείνει είναι πως πρέπει να αδιαφορείς γενικά για τα λεγόμενα των ανθρώπων, και της κοπέλας που σ είπε 'γύφτισσα' και των έτερων σχολιαστών που μέσα απο δυο παραγράφους κατάλαβαν πως η συγκεκριμένη είναι "αμοιβάδα", "ξέβρασμα", "καταναλωτής του οξυγόνου μας" (ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ) "άπληστη με χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση". Είναι σχεδόν ντροπιαστικό να τα διαβάζεις. Την επόμενη φορά μπορείς απλά να της πεις να πάει να *** κι αφησέ τη να κάνει ό,τι θέλει μ αυτό.Κουράγιο και περαστικά.
Το προβλημα της ‘κυριας‘ ειναι οτι εκτιμας και σεβεσαι οτι εχεις.Αυτη, προφανως, ειναι απ τους απληστους τυπους που δεν αρκουνται σε τιποτα και με χαμηλη αυτοεκτιμηση και αυτοπεποιθηση.Ειναι λογικο να σε στενοχωρει αλλα θα καταλαβεις οτι δεν υπαρχει λογος να απολογεισαι και να απαντας σε συμπεριφορες τετοιων ατομων.Εισαι πιο δυνατη,δειξτο!Και να μην ηταν τρυπια ρε ψυχουλα τα παπουτσια σου,κατι θα εβρισκε να σχολιασει.Και να ηταν σαν τα δικα της τα παπουτσια σου θα την ενοχλουσε το περπατημα σου.Απλα μην ασχολεισαι και ειμαι σιγουρος οτι θα καταφερεις πολλα στη ζωη σου.Και μετα απο καιρο ,αυτα τα παπουτσια που θα θυμασαι, θα καταλαβεις ποσο γαματο τυπακι σε εκαναν.Σου ευχομαι να το καταλαβεις γρηγορα,για να γλιτωσεις απο περιττες στενοχωριες.
Να μη ντρέπεσαι ρε κορίτσι! Και εγώ έχω αγοράσει παπούτσια με 10 ευρώ, και έχω πετύχει και με λιγότερα στις εκπτώσεις! Μπορείς να έχεις το δικό σου προσωπικό στυλ χωρίς να ξοδεύεις πολλά. Σημασία έχει να είσαι καλά εσύ και η οικογένεια σου(μακάρι να γίνει καλά η μανούλα σου).
Σε καποιους ανθρωπους σαν εσενα αξιζουν ολα τα καλα του κοσμου. Σε αντιθεση με αλλους που τα εχουν βρει ολα ετοιμα και τα θεωρουν δεδομενα, και δεν σεβονται ουτε εκτιμανε τιποτα. Να κοιταξεις να τελειωσεις τη σχολη σου και να μην ξανασχοληθεις με αυτο το ξεβρασμα. Σου ευχομαι να ερθουν συντομα ολα ομορφα στην ζωη σου. Περαστικα στην μανουλα σου και το κεφαλι ψηλα, τα αξιζεις ολα.
Να μην ντρέπεσαι κοριτσάκι μου..και μένα κάποτε με κορόιδευαν στο σχολείο γιατί είχα μπουφάν δανεικό..Σπούδασα όμως και τώρα μπορώ να πάρω δικά μου, ολό δικά μου μπουφάν. Έχε υπομονή..είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις..