Final 4 Euroleague LIVE

Πού πάει η αγάπη όταν τελειώνει;

Πού πάει η αγάπη όταν τελειώνει; Facebook Twitter
11

"i'd die for her. i love her so much. i don't know what i would do without her. she's going through a lot right now. i wish i could just kiss away the pain, make it go away, stop it, kill it! if she, you know, (gets teary eyed) i don't know what i would do. i'd kill myself. i love that girl. i love her. i love her almost more than i love myself"

- johnny depp on winona ryder 1989

 

 

Πού πάει η αγάπη όταν τελειώνει; Facebook Twitter

 

(Πού πάει όλη αυτή η αγάπη όταν τελειώνει;)

 

 

11

Final 4 Euroleague LIVE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

8 σχόλια
Δεν τελειωνει ειναι απλο. Μπορει η σχεση να τελειωσε για τον Α Β λογο αλλα η αγαπη μενει. Οσο κ να προχωρας τετοιον ερωτα τον θυμασαι για παντα. Αγαπας πλεον τον ανθρωπο "winona" και οχι το κοριτσι σου η αγορι σου. Παντα θα τον σκεφτεσαι και παντα οτι και αν παθει θα τρεξεις κοντα του/της.
Και γιατί αν υπάρχει τέτοια αγάπη μεταξύ σας και τέτοιος έρωτας αξεπέραστος δεν παραμενετε μαζί και χωριζετε? Ποιο είναι το νόημα να αγαπιεστε και να τρέχετε κοντά στον άλλο άμα χρειαστεί αλλά κατά τα άλλα να είστε χώρια?
Υπαρχουν πολλοι λογοι. Μπορει να ειναι παρανομος μπορει παρ'ολη την αγαπη να μη ταιριαζουν σαν ανθρωποι και να ειναι στην ενταση ολη την ωρα μπορει ο ενας να πληγωσε τον αλλον ανεπανορθωτα μπορει απλα να μη γινεται να ειναι μαζι...πολλα μπορει. Οπως μπορει κ καποιοι να κατορθωνουν να ναι μαζι.
Η αγάπη δεν ξέρω πού πάει, αυτό που ξέρω είναι ότι γυναίκα σαν τη Winona, δεν την ξεπερνάς ποτέ και με τίποτα...Όσο και να αλλάξεις το "Winona forever" τατού σου...