Μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες του πορνό δίνει "μάχη" κατά των προφυλακτικών και των μέτρων ασφαλείας

Μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες του πορνό δίνει "μάχη" κατά των προφυλακτικών και των μέτρων ασφαλείας Facebook Twitter
2

Η τεράστια σε ανάπτυξη και πλέον κερδοφόρα βιομηχανία πορνογραφικών ταινιών της Καλιφόρνια, βρέθηκε χθες απέναντι από τους κανονισμούς που θέλουν να επιβάλλουν υποχρεωτική χρήση προφυλακτικού και σε ορισμένες περιπτώσεις, γυαλιά, μάσκες προσώπου ή ακόμη και λαστιχένια γάντια κατά τη διάρκεια γυρισμάτων.

Φορείς και εκπρόσωποι του χώρου βρέθηκαν στην ακρόαση που είχε διάρκεια πάνω από πέντε ώρες και ήρθαν αντιμέτωποι με το Συμβούλιο Επαγγελματικής Ασφάλειας και Προτύπων Υγείας της Καλιφόρνια.

 

"Εάν δεν μας θέλετε εδώ, μπορούμε να μεταφέρουμε τις επιχειρήσεις μας εκτός Καλιφόρνια," είπε η Jessy D. ηθοποιός στο διοικητικό συμβούλιο, επαναλαμβάνοντας την απειλή πως η μεγάλη και εξαιρετικά προσοδοφόρα για την περιοχή βιομηχανία θα μετακομίσει στη λιγότερο αυστηρή Νεβάδα ή και αλλού.

Σύμφωνα με τους New York Times, η ακρόαση έληξε με το διοικητικό συμβούλιο να καταψηφίζει την πρόταση και να αποφασίζεται πως θα επανεξετάσει μια αναθεωρημένη έκδοση κατά το επόμενο έτος. Υπήρχαν τρεις ψήφοι υπέρ των αυστηρότερων κατευθυντήριων γραμμών και δύο εναντίον τους, αλλά η έγκριση απαιτούσε τουλάχιστον τέσσερις ψήφους για να περασει ο νέος κανονισμός.

 

Ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου είπε ότι ήθελε να δει «περισσότερη ευελιξία» στους κανονισμούς, και άλλοι ζήτησαν διευκρινίσεις σχετικά με το εάν οι σύζυγοι που παίζουν μαζί σε σκηνές θα πρέπει να φορούν προφυλακτικά.

Ένα από τα πιο σημαντικά επιχειρήματα που έθεσαν οι ηθοποιοί και οι παραγωγοί πορνό ήταν η αντιπαραβολή με άλλα επαγγέλματα που σύμφωνα με τους ίδιους κρύβουν κινδύνους, αλλά δεν έχουν δεχθεί τόσο αυστηρή επιβολή μέτρων."Άλλες βιομηχανίες συνεχίζουν ανεξέλεγκτα με τους ίδιους παράγοντες κινδύνου" ανέφερε ο παραγωγός Brad Armstrong ο οποίος έδειξε φωτογραφίες ματωμένων πυγμάχων και υδραυλικών και τόνισε πως και τα δύο επαγγέλματα είναι πολύ πιο εκτεθειμένα σε βακτήρια και μολύνσεις.

Οι ηθοποιοί που βρέθηκαν στην ακρόαση ήταν πολύ θερμοί για το επάγγελμά τους και μερικοί με δάκρυα στα μάτια ζήτησαν να μην συνεχιστεί αυτή η δίωξη στη βιομηχανία. Κάποιοι υποστήριξαν πως αν τα μέτρα αυτά περάσουν τότε το πλήγμα θα είναι μεγάλο καθώς σύντομα τα έργα τους θα χάσουν τη δημοφιλία τους και θα υπάρξουν τεράστιες απώλειες. Κάτι τέτοιο θα αναγκάσει πολλούς να στραφούν σε παράνομα γυρίσματα και θα δημιουργήσει μια άλλη σκιώδη βιομηχανία χωρίς κανόνες και με πολύ περισσότερους κινδύνους.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Αγάλματα του Δία και της Αφροδίτης ηλικίας 2.000 ετών ανακαλύφθηκαν στην Άσπενδο της Μικράς Ασίας

Αρχαιολογία & Ιστορία / Αγάλματα του Δία και της Αφροδίτης ηλικίας 2.000 ετών ανακαλύφθηκαν στην Άσπενδο της Μικράς Ασίας

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Μεχμέτ Νούρι Ερσόι ανακοίνωσε ότι δύο αγάλματα που απεικονίζουν τον Δία και την Αφροδίτη ανακαλύφθηκαν στην Άσπενδο
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια