ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.2.2016 | 00:28

Οταν η ωριμοτητα του πνευματος δε συναδει με αυτην του σωματος

Εχουμε τα εξης δεδομενα : (4 χρόνια παρέα) Μία από τις φίλες μου, η Αννα , αποφεύγει τελευταια να με πάρει τηλέφωνο και το εχω παρει πρεφα.Γενικά εχει αλλαξει συμπεριφορα αλλά τελοσπαντων κάνουμε υπομονη για να μην χαλαστουμε σαν παρεα. Σήμερα μία άλλη από την παρέα προτείνει καφέ. Απαντάμε όλοι εκτός από την Αννα. Η Αννα παίρνει τηλέφωνο την αλλη φιλη μας τη Μαρινα και της λέει οτι με κάλεσε αλλα εγω δεν απαντησα (!), κάτι που ηταν εξοφθαλμο ψεμα γιατι θα μου ερχοταν η κληση σε μνμ. Λίγες ώρες αργότερα της λεω ότι δεν υπάρχει περιπτωση να με καλεσε και να μην ηρθε η κληση και μου στελνει σαν απαντηση..printscreen την κλήση. Το περιμενα, αλλά πως να αποδειξω ότι δεν με κάλεσε στ αληθεια;Δίπλα από την κλήση, όμως, έγραφε "ΑΚΥΡΩΜΕΝΗ ΚΛΗΣΗ". Που σημαίνει ότι με κάλεσε και το έκλεισε πριν χτυπήσει..Μέσα στον υπεροπτισμο της οτι ειναι πιο εξυπνη και πονηρη δεν προσεξε οτι το i phone της την καρφωσε.Σου λεει θα κανω την κληση να μην μου πουν οτι δεν πηρα κι αν μου πουν να εχω αποδεικτικο. Το δοκιμασα και μονη μου και διαπιστωσα οτι εχω δικιο.Αληθεια για ποιον λογο όλη αυτη η μαλακια; 22 χρονων γαιδουρα...22 ΟΧΙ 2, χαζη ε χαζη!Τα κανετε κι αλλοι αυτα ρε παιδες;Ζειτε δευτερη παιδικη ηλικία;Οχι γιατι το εχω μεγαλη απορία!Πες δεν ειχα μπαταρια, πες δεν ηθελα να βγω..αλλα το να κατσεις να στησεις ολη αυτην την βρωμια ηταν πολυ αστειο!Πως πρεπει να νιωσω που μια φιλη μου εχει λαβει το μηνυμα οτι ειμαι χαζη ασούμε;Δεν εχω επιτρεψει σε κανεναν να προσβαλλει τη νοημοσυνη μου πόσο μάλλον σε φιλη!Δε θελω να μου προτεινετε τι να κανω γιατι ειναι προφανες τι πρεπει να κανω/κανουμε σαν παρεα. Προς το παρον εκατσα σκεφτηκα ψυχραιμα ότι δε θα μιλησω αλλα αυτη τη φορα θα το διασκεδάσω. Διότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αφήνεις κάποιον να νομίζει ότι σε δουλεύει.Κοκορομυαλη..οταν θα ζητας εναν αληθινο φιλο θα μας εχεις χασει μια προς μια και αυτο στο υπογραφει η φιλη σου που θεωρησες αρκετα χαζη για να κοροιδεψεις.(Μην το δημοσιευσετε στο facebook παρακαλω γιατι μπορει να το δει και να πονηρευτει..Οπως καταλαβατε απο πονηρια να 'χε κι αλλη.)
3
 
 
 
 
σχόλια
Μάλλον απευθυνεται στους διαχειριστες γιατι κατα καιρους επιλεγουν μια εξομολογηση και την ποσταρουν στο Facebook!Στο θεμα μαας!Μακρυα από τοξικούς και κυρίως μακρυά από ηλίθιους ανθρώπους.

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ