ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.3.2016 | 01:18

Περι φλερτ και αποτυχίας

Και μέσα στη μοναξιά μου ρωτάω στενούς φίλους για το τι κάνω λάθος με το φλερτ.. Μου λένε να γίνω πιο θυληκη και λιγότερο περίεργη.. Να κόψω τα μαύρα αστεία και να επικεντρωθώ στο πως να φλερταρω με τις κινήσεις μου... Να σταματήσω να λέω για καμμένα πράγματα που με ενδιαφερουν και να βρω πιο προσιτά topics για να γίνει κουβέντα.. Να μη σκέφτομαι γρήγορα γιατι φρικαρω τον άλλον, να μη γελάω με τα αστεία μου γιατι φαίνομαι pathetic, να μη μιλάω πολυ και να μην ανοιγομαι αμέσως και να το παιζω γυναίκα μυστήριο... Και αυτο που με θλίβει ,παιδια, ειναι οτι έχουν δίκιο, όσο κ αν προσπαθώ να προσεγγισω κάποιον ενώ ειμαι ο εαυτός μου, αποτυγχάνω.. Και ερωτώ σε μοναστηρι τουλάχιστον δέχονται φρικακια σαν εμένα η μια ζωή outsider?
4
 
 
 
 
σχόλια
Το θέμα είναι να προσελκύσεις κάποιον που θα ταιριάζει με εσένα και θα του αρέσεις για αυτό που είσαι και αυτό σίγουρα δε θα το πετύχεις παριστάνοντας τη barbie!
Σου λένε δλδ να γίνεις κατι άλλο απ αυτο που εισαι. Κ είστε φίλοι κ μάλιστα στενοί δλδ; Μήπως θα πρεπε να αναθεωρήσεις αλλα πράγματα οπως οι φίλοι σου κ οχι ο τρόπος που φλερτάρεις ή το πως ειναι ο χαρακτήρας σου;Αλίμονο αν όλοι μας ήμασταν ίδιοι. Εγώ αυτο που καταλαβαίνω ειναι πως εισαι πιο ξεχωριστός άνθρωπος, πιο ιδιαίτερος. Αυτο δν ειναι λόγος για ν αλλάξεις. Δν υπάρχει γραμμένο κάπου πως όλοι πρεπει να μοιάζουν μεταξύ τους. Σιγουρα υπάρχουν άνθρωποι εκει έξω που έλκονται απο χαρακτηρες σαν το δικό σου. Το θέμα ειναι να τους αναγνωρίσεις οταν τους δεις.