Μια παρέα εφήβων 'φρικάρει' με τα Windows 95

Μια παρέα εφήβων 'φρικάρει' με τα Windows 95 Facebook Twitter
10

Η σειρά βίντεο Kids React, του δημοφιλέστατου καναλιού του YouTube, Fine Brothers Entertainment, έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια views με τις ξεκαρδιστικές αντιδράσεις των πιτσιρικάδων σε αλλοτινές, σχεδόν "εξωτικές" τεχνολογίες όπως η κασσέτα, το πικάπ και οι δίσκοι βινυλίου, τα παλιά φορητά ηλεκτρονικά παιχνίδια κ.α.

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο που ανέβηκε πριν λίγες μέρες, οι ευρηματικοί εμπνευστές του καναλιού, τεστάρουν το πώς μια ομάδα εφήβων, αρκετά εώς πολύ εξοικειωμένων με την τεχνολογία, αντιδρούν σε ένα "αρχαίο" -με τεχνολογικούς όρους-  λειτουργικό που έκανε την εμφάνισή του πριν από 20 χρόνια. Τα Windows 95 της Microsoft.

Τα επίθετα που χρησιμοποίησαν οι έφηβοι για να περιγράψουν το λειτουργικό σύστημα και τον υπολογιστή ήταν, όπως θα δείτε, "Προϊστορικό", "Βαρετό", "αρχαίο", παρόλο που αρκετοί από αυτούς, κατάφεραν να αναγνωρίσουν ομοιότητες με πιο μοντέρνες βερσιόν των Windows, κάτω από το απαρχαιωμένο desktop.

Απολαύστε τις αντιδράσεις τους στο βίντεο που ακολουθεί:

It's Viral
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Πολύ έξυπνη ιδέα με τους εφηβους και την παλιά τεχνολογία. Ακόμα και εμείς που τα χρησιμοποιούσαμε θα αντιδρούσαμε περίεργα τώρα. Τώρα χρειαζόμαστε και ένα άλλο video: adults react to the fact that 95 was 20 fucking years ago!!! Aν και μιλάμε για βασικά μαθηματικά ένα σοκ το έπαθα όταν συνειδητοποίησα αυτό "λειτουργικό που έκανε την εμφάνισή του πριν από 20 χρόνια. Τα Windows 95 της Microsof"