ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.3.2016 | 01:35

ερωτική εξομολόγηση

Τελικά μίλησα στον Κ για όσα αισθάνομαι για εκείνον.. και μου είπε ότι με θέλει ακόμη κι αυτός.. βέβαια δεν του είπα πως έχω σχέση.. έτσι έκανα την καρδιά μου πέτρα και του είπα πώς δεν θεωρώ πως θα ωφελήσει σε κάτι αν ξανά προσπαθήσουμε.. ένα σορό μαλακίες.. για να το κάνω απλά ως ερωτική εξομολόγηση και να μείνει ως εκεί.. να μην κερατώσω.. να μην κάνω μεγαλύτερη πουτανιά.. εύχομαι σε κανέναν να μην μπει ποτέ στην θέση μου.. πόσο γελασμένη ήμουν που θεωρούσα τον εαυτό μου και βράχο ηθικής τόσο καιρό.. δύσκολο να τα βάλεις με την καρδιά.. ιδικά με κάτι αμοιβαίο.. μην με ρωτάτε γιατί δεν χωρίζω.. ξέρω το μέλλον μου στο πλευρό του Κ και ξέρω και το μέλλον μου στο πλευρό του συντρόφου μου.. και δεν εννοώ ότι θα έχω άνετη ζωή καμία σχέση.. απλά είναι καλύτερο να επιλέγεις αυτόν που σ αγαπά πραγματικά και κάνει τα ίδια όνειρα μαζί σου.
1
 
 
 
 
σχόλια
Είμαστε πολλές ποιο πολλές από όσες νομίζεις ! Κιομως τα ερωτικά τρίγωνα μας μπερδεύουν και μας κάνουν ψυχολογικά μπαχαλο +το ότι ανοίγουμε το μαγικό κουτάκι μαλακίων και οποίον πάρει ο χάρος! Κάτι σου λείπει μάτια μου κάτι που ο άλλος δεν έχει ενώ ο Κ το έχει!και σε τρελαινει !ναι ερωτευτικες ενώ ήδη αγαπάς άλλον! Μην μπερδέψει όμως την αγάπη με το πάθος και τον έρωτα τομυαλο παίζει άσχημα παιχνίδια ! Αν πρέπει να σου ελεγα την γνώμη μου θα ήταν ζηστο το να σε κρίνει ο κόσμος είναι απλά μια πικροχολη κακιά ε και? Οι περισσότεροι ηθικολόγοι θα το κατακρίνουν αλλά ή ζωή είναι μικρή ! Τώρα ως παθών θα σου ελεγα μακρυά γιατί πονάει πολύ! Ααα ή ποτάμια είναι μέσα στο μυαλό μας! Ο πόθος δεν είναι πουτανια είναι κάτι φυσιολογικό που άλλοι το βιώνουν και το ζουν μέχρι τέλους και άλλοι κάνουν ότι δεν το βλέπουν και προσπερνούν έχοντας πάντα αποθυμενο αυτό που δεν κάναν αλλά ήθελαν πολυ¡ δική σου ή επιλογή ! Ακόλουθα την καρδιά σου αλλά έχει και καβατζα το μυαλό σου και όλα θα πάνε καλά!