ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.3.2016 | 01:19

Διπλή ζωή...

Με τον φίλο μου τον τελευταίο χρόνο έχουμε σχέση από απόσταση λόγω δουλειάς.Τον τελευταίο καιρό είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ήμουν υποψιασμένη, όποιος ψάχνει βρίσκει λοιπόν. Εγώ δεν έχω φβ, αυτός έχει ένα προφίλ μόνο για φίλους, συγγενείς, συνεργάτες κτλ, έτσι έλεγε τουλάχιστον ότι δεν το χρησιμοποιούσε και εγώ τον πίστευα. Αλλά αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αγαπάει και τον νοικοκύρη.Μετά από ψάξιμο και τύχη, βρήκα ένα άλλο προφίλ με φωτογραφίες του κανονικά αλλά με αλλαγμένο κάπως το όνομα. Όλο γυναίκες, σχόλια, likes, καρδιές από δω καρδιές από εκεί. Και ανεβάζει και φώτο κανονικά με τη μούρη του ο ηλίθιος και από κάτω κάθε καρυδιάς καρύδι σχόλια κτλ. Εδώ και πόσες ώρες έχω ψάξει τα πάντα και δε μπορώ να το πιστέψω. Δεν ξέρω τι να κάνω, δλδ αν δεν το έβρισκα θα κοιμόμουν σαν βόδι? Είμαστε μαζί 2 χρόνια και δεν είναι κανά μωρό, είναι 28 χρονών. Δλδ όλον αυτόν τον καιρό που είναι με μένα συνομιλεί στ φβ με άλλες γυναίκες και ποιος ξέρει και τι άλλο κάνει???!! Δεν ξέρω πως να αντιδράσω θέλω να τον πάρω και να τον βρίσω αλλά προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Κάθομαι και κοιτάω την οθόνη και δεν ξέρω τι να κάνω, θέλω να κλάψω, θέλω να του σπάσω τα μούτρα, δεν ξέρω πως να αντιδράσω.
5
 
 
 
 
σχόλια
Να του τα σπάσεις από κοντά τα μούτρα ! Καντου και καλά έκπληξη να πας να τον δεις και κανόνισε τον χαχαχα τώρα χωρίς πλάκα μιλά του από κοντά μην το αναφέρεις από το τηλέφωνο γιατί θα το αποφύγει με επιδεξιότητα. Το καλύτερο είναι να τον στριμώξεις από κοντά.
Άμα θέλεις Χώρισε τον με συνοπτικές διαδικασίες.η εκδίκηση δεν πονάει μόνο τον άλλον αλλά κάνεις κακό και στον εαυτό σου.άσε που χανεις και άλλο χρόνο με το να ασχολεισαι μαζι του.... σε μια ήδη τελειωμένη κατάσταση.