ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.3.2016 | 13:56

Αυτοκίνητο...

Μένετε με τους δικούς σας και υπάρχει μόνο ένα αυτοκίνητο.. Εσείς δεν έχετε το δικό σας αλλά ούτε ανήκειτε στην προνομιούχα κατηγορία των ατόμων που τους αγόρασαν οι γονείς ένα μικρό αμαξάκι όταν τελειώσατε το σχολείο ή τις σπουδές, για να μετακινείστε... Όταν θέλετε να πάτε κάπου και ξέρετε οτι κανείς άλλος δεν θα το χρειαστεί το αμάξι, τι λέτε;; Λέτε απλώς οτι θα πάτε κάπου και θα πάρετε το αμάξι ή ρωτάτε το άτομο που αγόρασε το αμάξι, τις περισσότερες φορές το έχει αγοράσει ο πατέρας, αν θα σας το δώσει;Απαντήστε μου σας παρακαλώ επειδή έχω μπει σε έναν κύκλο που νομίζω πως αν δεν τον ρωτήσω και δεν ''πάρω την άδεια του'' μιας και αυτός το πλήρωσε, δεν θα έχω ηρεμία.... Ή όντως δεν είναι σωστό να το παίρνω χωρίς να ρωτάω;; Επειδή διαφορετικό είναι να το παίρνεις και να εξαφανίζεσαι και διαφορετικό να ρωτάς ''θα μου δώσεις το αμάξι να πάω εκεί;''Ναι όπως καταλαβαίνετε, πρέπει να παίρνω και έγκριση για να είμαι χαλαρή!
1
 
 
 
 
σχόλια
Βρίσκομαι και εγώ στη θέση σου!Προσωπικά ρωτάω πριν το πάρω,γιατί όπως λες άλλος το πλήρωσε και έτσι νίωθω πώς δεν μου ανήκει αλλά ότι μπόρω να το χρησιμοποιήσω.Συζήτησε ποίες ώρες μπόρεις να το παίρνεις για να έχεις μια εικόνα.Αυτό έκανα και βρήκα μια άκρη και γενικά ξέρω πότε μπορώ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ