ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.3.2016 | 22:35

το αγορι μ εχει κρισεις πανικου και..

Αγαπητο lifo μετα απο καιρο χρειαζομαι παλι την συμβουλη σ. Γνωρισα ενα αγορι τα φτιαξαμε κ λιγες μερες μετα εμαθα οτι εχει διπολικη διαταραχη κ κρισεις πανικου κ παιρνει χαπια.επαθε μπροστα μ κριση κ επειδη δε το ηξερα ακομα,δεν ηξερα τι να κανω. ο ξαδερφος τ μ ειπε οτι δεν τα παιρνει τα χαπια τ εδω κ καιρο.κ δε παραδεχεται οτι εχει προβλημα.κ δεν ξερω τι να κανω εχω κ γω πολυ αγχος κ κατα καιρους κρισεις πανικου(περυσι τετοιες μερες δεν εβγαινα καν απο το σπιτι) κ δε θελω διπλα μ ενα ατομο που εχει τα ιδια κ χειροτερα κ δε κανει κατι για αυτο να βοηθηθει. απο την αλλη αμα τον χωρισω νιωθω οτι δεν ειμαι σωστη απεναντι τ.τι να κανω?
2
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεις να μιλησεις στο αγορι σου με ειλικρινεια; Να συζητησετε για τις κρισεις πανικου που παθαινετε. Πηγαινες σε καποιον ψυχολογο που σου ειπε οτι εχεις αυτες τις κρισεις; Γιατι θα μπορουσες να ρωτησεις τον ψυχολογο για το τι να κανεις.
Πιστευω,ότι το θέμα σ είναι δύσκολο!κανείς απι εδώ μέσα δεν μπορεί να σ πει άφησε τον ή μείνε μαζί του!ζυγισε τα θετικά κ τα αρνητικά της σχέσης αυτης! Δες τα "θέλω" σ τα οποία δεν πρέπει να επηρεαστούν σε καμία περίπτωση από το "είναι υποχρέωση μ να μείνω μαζί του κ ας μην περνάω καλα!"