Το βίντεο της ντροπής στη Λάρισα: Πετούν από ένα άνοιγμα τα κρουασάν και τα ρούχα στους πρόσφυγες

Το βίντεο της ντροπής στη Λάρισα: Πετούν από ένα άνοιγμα τα κρουασάν και τα ρούχα στους πρόσφυγες Facebook Twitter
4

Ντροπιαστικές εικόνες για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αντιμετώπιση των προσφύγων έχουν καταγραφεί στον προσφυγικό καταυλισμό του Κουτσόχερου στη Λάρισα.

Παιδιά και μεγάλοι είναι στοιβαγμένοι έξω από μια κλειστή σκηνή και από μία τρύπα πετάγονται τρόφιμα, ρούχα και άλλα αντικείμενα.

Χωρίς καμία τάξη ή σειρά, όποιος προλάβει αρπάζει ότι προλάβει, ενώ αργότερα οι ίδιοι οι πρόσφυγες μαλώνουν μεταξύ τους και σχεδόν έρχονται στα χέρια για το ποιος θα πάρει τι.

Το οnlarissa.gr που πρόβαλε το βίντεο αναφέρει πως κατά τις πρώτες – ανεπιβεβαίωτες – πληροφορίες η διανομή έγινε από φορέα και όχι από τους εθελοντές.

πηγή: onlarissa.gr

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα σε Οικονομική Θεωρία, Υπολογιστές, Βιολογική Γεωργία

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα για τα μαθήματα ειδικότητας των υποψηφίων των ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν σήμερα στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Προχθες πηγε μια κυρια με σακκουλες σουπερ μαρκετ να τους παει πραγματα και ορμησαν σαν αγριμια, παιρνοντας της κινητα πορτοφολια χαρτομαντηλα, ορμησαν στο αμαξι της της πηραν την τσαντα..τα παντα!!!Αυτο βεβαια δεν ειναι εικονες ντροπης..ειναι οι καλοι μας μεταναστες,ξεχασα...και για το λογου το αληθες http://www.sperchios.com/news/pige-trofima-stoys-metanastes-sto-elliniko-kai-tis-arpaxan-tsanta-kinito-psonia-vinteo/
H αθλιότητα μας δεν έχει όρια. Κάποιοι έκαναν αγώνα για να μαζέψουν τρόφιμα για του πρόσφυγες για να τα πετάει ο κάθε _____ης με αυτό τον τρόπο. Ντροπή.
Βρε βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει λιγακι μερικοι.Οι ανθρωποι ειναι πεινασμενοι και εξαθλιωμενοι, πιστευεις στ'αληθεια οτι αν τους διναν τα τροφιμα απο χερι σε χερι θα καθονταν οι μεταναστες ηρεμα και σε σειρα για να τα παρουν?????εχεις δει πως στιβαζονται, ποδοπατουν και ποδοπατουνται σε περιπτωσεις που τους δινουν τα τροφιμα κατευθειαν απο πχ φορτηγακι?μπορει στην προκειμενη ο τροπος να μην ειναι τοσο ορθος, αλλα βαζω στοιχημα οτι αν ανοιγαν οι Λαρισαιοι εντελως την σκηνη, οι μεταναστες θα μπουκαραν μεσα και θα διελυαν τα παντα, και δεν το λεω με ρατσιστικη διαθεση, ολοι μας τα ιδια θα καναμε εξαλλου, ειναι το ενστικτο της επιβιωσης.Το ιδιο που εχουν και οι Λαρισαιοι και ειπαν να προφυλαχτουν με αυτον τον τροπο (ο οποιος μου φαινεται και λιγο αστειος οφειλω να ομολογησω..)