H εξετάση DNA από το τζιπ του Παντελίδη αποκαλύπτει ποιος οδηγούσε και τις ακριβείς θέσεις των επιβατών στο όχημα

H εξετάση DNA από το τζιπ του Παντελίδη αποκαλύπτει ποιος οδηγούσε και τις ακριβείς θέσεις των επιβατών στο όχημα Facebook Twitter
7

Στη δημοσιότητα έρχονται σήμερα τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA από το όχημα του τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο λαϊκός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης και τραυματίστηκαν σοβαρά οι δύο κοπέλες που ήταν μαζί του.

Το μαύρο τζιπ οδηγούσε όπως όλα δείχνουν ο γνωστός τραγουδιστής (προκύπτει από βιολογικό υλικό στο τιμόνι, το κάθισμα και στο χειρόφρενο) ενώ στη θέση του συνοδηγού ήταν η Φρόσω Κυριακού και πίσω στο όχημα βρισκόταν καθισμένη η Μυρσίνη Αρναούτη η οποία τραυματίστηκε πολύ σοβαρά αν και φορούσε ζώνη ασφάλειας.

Το Νewsit μεταδίδει πως η εξέταση με την μέθοδο του γενετικού υλικού έγινε σε κηλίδες αίματος που δεν είναι ορατές δια γυμνού οφθαλμού παρά μόνο με σάρωση με ειδικά μηχανήματα και επίσης από τα δείγματα γενετικού υλικού που βρέθηκαν στα καθίσματα όπως τρίχες ή ακόμα και κηλίδες ιδρώτα.

Στις αρχές της εβδομάδας έγινε γνωστό πως οι αιματολογικές εξετάσεις έδειξαν μεγάλα ποσοστά αλκοόλ στο αίμα του Παντελίδη - ποσοστό που έφτανε τα 1,5 "γραμμάρια" ανά λίτρο την ώρα που το όριο είναι το 0,50.

Όταν ολοκληρωθούν και οι τοξικολογικές ίσως το ποσοστό αυξηθεί καθώς αυτές τις ενδείξεις έχουν στα χέρια τους οι ειδικοί, μεταδίδει το Newsit.

Το πόρισμα τις Ιατροδικαστικής μαζί με τις τοξικολογικές εξετάσεις που θα δείξουν και τα σαφή ποσοστά αλκοόλ στο αίμα του τραγουδιστή, θα είναι ολοκληρωμένα μέχρι το τέλος τις εβδομάδας και αναμένεται να παραδοθούν στην Τροχαία Ελληνικού.

Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Πως τα πορίσματα είναι λάθος, στην Τροχαία Ελληνικού έχουν διεισδύσει κάτω απ την μύτη του Διοικητή διεφθαρμένοι αστυνομικοί βαλμένοι από κύκλους της νύχτας. Ικανούς τους έχω κάποιους. Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως οι Αστυνομικές και Υγειονομικές Αρχές (μαζί και ο Ιαβέρης) προσπαθούν εδώ και καιρό να μας πουν το προφανές, πως έφταιγε, για τους γνωστούς λόγους (πλέον και με ακράδαντα στοιχεία) αλλά τα ΜΜΕ, οι "ειδικοί", η οικογένεια του και ο κόσμος δεν λένε να το δεχτούν με τίποτα επειδή υποθέτω ήταν αυτός που ήταν, κάτι που δεν αμφισβητώ. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ήταν και υπεύθυνος οδηγός ή αλάνθατος. Ίσα ίσα θα μπορούσε να γίνει σύμβολο/οδηγός προς αποφυγή - με τις χιλιες δικαιολογίες μόνο μάθημα δεν γίνεται, ειδικά στα παιδιά.R.I.P. Pantelidis where ever you are now.
εμενα μου εκανε πολυ κακη εντυπωση απο την αρχη η σταση των δικων του που προσπαθησαν να κατηγορησουν αλλους και των φιλων του που επιτεθηκαν στην κοπελα του γιατι δηθεν οδηγουσε αυτητοσο σιγουροι οτι ο δικος τους ανθρωπος ηταν αλανθαστοςτωρα που υπαρχουν ολα τα πορισματα τι θα βγουν να πουν;
Η απότομη δόξα και το χρήμα απαιτούν ισχυρό χαρακτήρα και ψυχική δύναμη. Αν δεν τα διαθέτεις είσαι στο έλεος της τύχης.Άλλοι καταφέρνουν να επιζήσουν μέχρι τα γεράματα (Lemmy), και άλλοι αυτοκαταστρέφονται.Από στατιστικής πλευράς, η περίπτωση του Παντελίδη ήταν κάτι το αναμενόμενο, όχι αποκλειστικά για τον ίδιο, αλλά γενικά για πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες που εδώ και 25 περίπου χρόνια ζουν σε μία άλλη 'νύχτα', πιο πλούσια απ'οτι παλαιότερα, αλλά και πιο άγρια.
Η οδήγηση υπό την επήρρεια αλκοόλ δε σχετίζεται με την "απότομη δόξα" και το "χρήμα". Το πρόβλημα παραμένει το ίδιο: πρέπει να εκπαιδεύσουμε τους νέους να μην οδηγούν μεθυσμένοι και να μην υπερεκτιμάνε τις ικανότητες τους. Επίσης για όλους τους υπόλοιπους, να μη μπαίνουν σε αμάξι φίλων, γνωστών και λοιπών όταν οι τελευταίοι έχουν καταναλώσει αλκοόλ και να τους προτρέπουν να μην οδηγήσουν. Δεν είναι ντροπή! Ας σταματήσουμε το μοντέλο του Ελληνάρα υπεράντρα που πίνει και νομίζει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα!
Δεν διαφωνώ με το σχόλιο σου. Απλά όταν έχεις δόξα και χρήμα έχεις εύκολη πρόσβαση στο να καταναλώνεις τα 'πάντα', τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα.
Πράγματι. Αν ήταν κόρη μου η μία από τις δύο κοπέλες, ή και οι 2, θα περίμενα να συνέλθει και μετά θα της έσερνα τα εξ αμάξης που μπήκε σε αυτοκίνητο με μεθυσμένο οδηγό.
nayakepler, πίστεψέ με ότι αν η κόρη σου ήταν μία από τις κοπέλες στο αυτοκίνητο δεν θα χρειαζόταν να της σύρεις τίποτα. Το σοκ που θα περνούσα θα ήταν ασύλληπτο. Όποιος το έχει ζήσει καταλαβαίνει...(το χειρότερο που θα είχες να κάνεις θα ήταν να βάλεις τις φωνές μετά από μια τέτοια περιπέτεια!)