H Xρυσή Αυγή ετοιμάζει απόψε στον Πειραιά συγκέντρωση κατά των προσφύγων

H Xρυσή Αυγή ετοιμάζει απόψε στον Πειραιά συγκέντρωση κατά των προσφύγων Facebook Twitter
Nikos Libertas/SOOC
6

Στις 6 το απόγευμα μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας απέναντι από το δημοτικό θέατρο. Σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή κάνει λόγο για «σχέδια ισλαμοποίησης της Ελλάδος», ενώ αναφέρει ότι «το κράτος που ληστεύει τον Έλληνα φορολογούμενο σιτίζει δωρεάν μαχαιροβγάλτες από την Αφρική και την Ασία».


Συγκέντρωση στις 5 το απόγευμα έχει προγραμματίσει στην πλατεία Κοραή και η Κίνηση Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή ΚΕΕΡΦΑ.


«Έξω οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής από τον Πειραιά και τις γειτονιές του Παύλου Φύσσα. Κάτω τα χέρια από τους πρόσφυγες και τους αλληλέγγυους στο λιμάνι του Πειραιά» αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ σε ανακοίνωσή της.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιλκίς: Απόπειρα ληστείας ή ασέλγεια - Οι εκδοχές των δύο πλευρών για το έγκλημα

Ελλάδα / Κιλκίς: Απόπειρα ληστείας ή ασέλγεια - Οι εκδοχές των δύο πλευρών για το έγκλημα

Ο κτηνοτρόφος υποστήριξε πως το θύμα πήγε να τον κλέψει - "Μαζί με άλλα τρία άτομα πήγαν να τον εκδικηθούν, γιατί είχε ασελγήσει σε βάρος μια ανήλικης κοπέλας" αναφέρει η δικηγόρος της οικογένειας του 45χρονου
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
«το κράτος που ληστεύει τον Έλληνα φορολογούμενο σιτίζει δωρεάν μαχαιροβγάλτες από την Αφρική και την Ασία». Μην παραπονιέστε και οι μαχαιροβγάλτες της χρυσής αυγής από τον φορολογούμενο σιτίζονται στον κορυδαλλό. Α ξέχασα είχαμε αποφυλάκιση του δολοφόνου. Όταν ξαναμπεί λοιπόν απ τον φορολογούμενο θα σιτίζεται.
Προς Χρυσαυγιτες...Αποκαλειτε προσφυγες "μαχαιροβγαλτες"...Με τι στοιχεια? Τι αποδειξεις? Κοιταξτε τα μουτρα σας πρωτα, αθλιοι, πριν πειτε καποιον αλλο μαχαιροβγαλτη, γιατι εσεις πρωτοι σε αυτο...