Oι τρελές απαιτήσεις του Σαουδάραβα βασιλιά που έφτασε στην Τουρκία

Oι τρελές απαιτήσεις του Σαουδάραβα βασιλιά που έφτασε στην Τουρκία Facebook Twitter
5

Πολύ μεγάλες μπορούν να θεωρηθούν οι απαιτήσεις του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας ο οποίος έφτασε για επίσκεψη στην Τουρκία και ο Ερντογάν που επιθυμεί να χτίσει μια νέα συμμαχία ώστε να παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις στην περιοχή, έτρεξε στο αεροδρόμιο να τον υποδεχτεί, παραβιάζοντας μάλιστα το πρωτόκολλο.

Oι τρελές απαιτήσεις του Σαουδάραβα βασιλιά που έφτασε στην Τουρκία Facebook Twitter

Ο Αμπντούλ Αζιζ αλ Σαούντ που συνοδεύεται από 300 άτομα σε αυτή την επίσκεψη, ζήτησε να έχει στη διάθεση του 500 λιμουζίνες για να τον συνοδεύουν όταν θα βγαίνει στους δρόμους με τη δική του Μερσεντές. Μάλιστα τόσες λιμουζίνες δεν υπήρχαν στην Άγκυρα και η τουρκική διπλωματία «επιστράτευσε» τις υπόλοιπες από την Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη.  

Oι τρελές απαιτήσεις του Σαουδάραβα βασιλιά που έφτασε στην Τουρκία Facebook Twitter

Για τη διαμονή του έχει κλείσει ένα πεντάστερο ξενοδοχείο, όπου μετέφερε με 16 φορτηγά τα φαγητά που του αρέσουν και διάφορα άλλα είδη, όπως πετσέτες και σεντόνια. Μαζί θα έχει και την προσωπική του τουαλέτα, παρότι ο Ερντογάν ξόδεψε περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια για να μην βρει το παραμικρό ψεγάδι ο καλεσμένος του, ανακαινίζοντας και τις τουαλέτες.

Oι τρελές απαιτήσεις του Σαουδάραβα βασιλιά που έφτασε στην Τουρκία Facebook Twitter

Ο Τούρκος Πρόεδρος υποδέχτηκε με όλες τις τιμές τον σεΐχη και στο καινούργιο Προεδρικό Μέγαρο και ελπίζει στην αποδοτικότητα της νέας συμμαχίας, καθώς οι διπλωματικές του κινήσεις μέχρι τώρα για να ελέγξει την ευρύτερη ταραγμένη περιοχή δεν έχουν πάει και τόσο καλά.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Μου προκαλεί αηδία το ότι ενας άνθρωπος μπορεί να θέλει να κάνει κάτι τέτοιο. Το "θέλει" το έβαλα εσκεμμένα γιατί το οτι μπορώ δε σημαίνει πως είναι και σωστό να το κάνω, άρα όντως θέλει όλο αυτό το τσίρκο.