Aτάραχοι οι Τούρκοι - Συνέχισαν τις παραβιάσεις την ώρα που έκανε άσκηση ο Καμμένος

Aτάραχοι οι Τούρκοι - Συνέχισαν τις παραβιάσεις την ώρα που έκανε άσκηση ο Καμμένος Facebook Twitter
2

Την ώρα που ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε διατάξει από το πρωί άσκηση αεράμυνας στην περιοχή Χίου-Οινουσσών με τη συμμετοχή του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας (σ.σ. αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Κιλκίς για να εποπτεύσει τις ασκήσεις που διεξάγονται στην περιοχή).

Σύμφωνα με πηγές του ΓΕΣ, σκοπός της ανάπτυξης των δυνάμεων Αεράμυνας στη Χίο ήταν δοθεί ένα μήνυμα προς την τουρκική πλευρά, για τις συνεχιζόμενες παραβιάσεις.

Οι Τούρκοι δεν πτοήθηκαν καθόλου και συνέχισαν τις παραβιάσεις πάνω από τα ελληνικά νησιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε διάστημα μίας ώρας, από τις 11.30 έως τις 12.30, τουρκικά μαχητικά πέταξαν έξι φορές πάνω από τις Οινούσσες.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ελλάδα / Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο» αναφέρει ο υπουργός
NEWSROOM
Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Ελλάδα / Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Σύσταση για τις αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλλονται σε περίπτωση φθαρμένων αποσκευών, απηύθυνε ο Συνήγορος του Καταναλωτή σε εταιρείες αερομεταφορών, μετά από σωρεία καταγγελιών.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια