ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2016 | 17:16

Μου αρέσει μια κοπέλα αλλά δεν είμαι "αρκετός"...

Φλερτάρω με μία κοπέλα εδώ και 2 εβδομάδες.Τις τελευταίες μέρες που βγαίνουμε άρχισε να μιλάει για τα αντρικά γεννητικά όργανα.Δεν αντιδρούσα μιας και δεν καταλάβαινα τον λόγο.Σημερα έγινε πιο σαφής οτι θεωρεί μεγάλο προνομιο για την σχέση ενα μεγάλο πέος.Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και πρώτο μπόι εκεί κάτω , μάλον θα έλεγα οτι ειμαι λιγο κατω απο τον μεσο ορο.Κατά τα άλλα περναμε ομορφα , γελαμε συνεχεια ,εχουμε μια ομορφη και εξυπνη επαφη που μου αρεσει.τι να κανω;; προφανος θελει να ξερει πριν παμε παρακατω και μαλλον θα με αποριψει , απο την αλλη σκεφτομαι οτι στην προηγουμενη μου σχεση το σεξ ηταν μια χαρα ,εκεινη η κοπελα απλα εφυγε για το εξωτερικο αλιως θα ημασταν μαζι. Αυτη η κοπελα τωρα , μου αρεσει , ξέρω ότι θα μπορουσαμε να περασουμε καλά αν δεν κολλησει στο θεμα του μεγέθους ....μετραει τοσο πολυ τελικα ;;;
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξέρω τι ηλικία έχετε, αλλά είναι πιθανό, ειδικά αν η κοπέλα είναι σχετικά μικρή, να τα λεει όλα αυτά έτσι για να εντυπωσιάσει, να δειξει ότι δεν κομπλάρει να συζητά για το σεξ ή ότι έχει εμπειρίες κλπ . Οποτε χαλάρωσε. Αν το δουλέψεις καλά το εργαλείο όλα καλά θα πανε ;-)
Κανένας δεν θέλει να γίνεται δυσάρεστος ή να φέρνει σε αμηχανία το αντικείμενο του πόθου του. Το να μιλάει ανοιχτά για προτιμήσεις της (στις οποίες δεν γνωρίζει αν ανταποκρίνεσαι ανατομικά) γίνεται είτε γιατί δεν σε σκέφτεται ερωτικά, ή μιλάμε για μικρές ηλικίες που συζητάει "απενοχοποιημένα" για το σεξ και τις εμπειρίες της για να σε βάλει στο κλίμα για το πως θα περάσετε στις ιδιαίτερες στιγμές σας. Αν για την κοπέλα είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ το μέγεθος (και γιατί όχι εδώ που τα λέμε, αν την ενδιαφέρει μια αποκλειστικά σεξουαλική σχέση) οι πιθανότητες να σε απορρίψει εξαιτίας αυτού είναι μεγάλες. Αν για την κοπέλα ειναι ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ το μεγάλο μέγεθος, αλλά βλέπει σε εσένα πολλά στοιχεία από αυτά που ψάχνει σε ένα σύντροφο, είναι στην φάση που επιθυμεί σχέση κι εσύ είσαι "δοτικός" στο κρεβάτι, οι πιθανότητες να σε απορρίψει μειώνονται δραματικά.
"Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και πρώτο μπόι εκεί κάτω" κλαίω! Είσαι πολύ γλυκούλης μωρέ! Ψιλολυσσάρα μου ακούγεται πάντως.. μην κομπλάρεις, άσε που δεν θα σε απορρίψει για το μέγεθος, αλλά θα το κάνει στάνταρ... enjoy it while it lasts ;)