ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.5.2016 | 13:08

.

εμαθα οτι καποιος καλυψε εναν φιλο του...η κοπελα ρωτησε τον φιλο του αγοριου της αν εκανε κατι με αλλη,ηταν χαλια δεν κοιμηθηκε καθολου εκεινο το βραδυ η κοπελα,και αυτος που ρωτησε αν το αγορι της εκανε κατι της ειπε πως οχι και οτι τον προσεχε,,ενω στην πραγματικοτητα εκανε!την λυπηθηκα την κοπελα γτ κ γω εκεινο το βραδυ δεν κοιμηθηκα,φοβομουν κ γω μηπως κανει κατι το αγορι μου...
29
 
 
 
 
σχόλια
Boys will be boys...αν σας καλυπτει η απαντηση!Τι πως κ γιατι δεν εχει!Οι αντρες αλληλοστηριζονται.Οχι οπως η καθε κοτα με την πρωτη ευκαιρια κ για τα ματια του καθε μαλ**α,κοιτανε να βγαλει η μια το ματι της αλλης.
Οι αντρες αλληλοκαλυπτονται αλλα δεν σημαινει οτι εγκρινουν κιολας.Συμφωνω με Διογενη ωστοσο.(Και να σου πω μια συμβουλη ηλικιωμενης? Να του πετας τα ματια εξω να μην εχει ματια για αλλην)
Εδω η μιση νεα γενια εχει αντι-κουκου θεματα και δεν παιρνει μπρος ουτε με κομπρεσερ κι εσυ μου λες για coolidge effect...Πολυ αισιοδοξος εισαι!Κι επειτα εγω ειπα να τον εξαντλει. Και να ειναι και καλυτερη κρεββατικα απο ολες τις υπολοιπες (αλλο πονεμενο θεμα...), τοτε λειτουργει η συμβουλη μου.
Ο καλύψας το φίλο μήπως είναι φίλος και του δικού σου αγοριού;;;Για να αφήσω τα καλαμπούρια, εάν είναι να έχετε ''σχέσεις'' και να μην κοιμάστε από την έλλειψη εμπιστοσύνης, καλύτερα να μείνετε ελεύθερες και να γλιτώνετε τις αγωνίες και τα ξενύχτια...
Γενικα συμφωνω,ειδικα,θα ηθελα να προσθεσω πως η εμπιστοσυνη ειναι κατι που κερδιζετε.Σε καθε ειδους σχεση..Γιατι εαν εσυ μπαινεις σε μια σχεση με την καλυτερη των διαθεσεων πιστευοντας πως για να μπηκε κ ο αλλος στην σχεση,το γουσταρε,δεν τον πιεσε κ κανεις φανταζομαι κ πεφτεις σε μαλακα(θυληκο ή αρσενικο) που σε κανει ταρανδο...ε,η εμπιστοσυνη βγαινει απο το παραθυρο,πως να το κανουμε!
Σιγουρα και σωστο αυτο που λες. Απλως αυτο που παρατηρω εγω ειναι μια βιασυνη να "δεθει" κανεις που αφηνει επομενως κενα εμπιστοσυνης. Εξ ου και τα κερατα σε πρωιμες φασεις, απλα δεν ηταν ετοιμοι για αποκλειστικοτητα.Επιπλεον υπαρχει και το θεμα της αυτοπειθαρχιας. Δεν την κατεχουν ολοι αλλα και για να την ασκεις πρεπει να θελεις να την ασκησεις κι αυτο συνηθως συμβαινει οταν αναπτυσσεις δεσιμο.
Ωωω καλα. Παρε κοριτσακι μου το αγορι σου, καντε ενα παθιασμενο σεξ στα πατωματα, ανοιξε την καρδια σου κι αυτος την δικη του, αφηστε τα λογια, μοιραστειτε πραξεις και καλη τυχη σας ευχομαι.(Και παψε να ακους τι λενε. Αν και σε καλι βγηκε αυτη τη φορα)

BAΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ