Σάλος με το κλείσιμο του Εθνικού Κήπου και τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Μαξίμου

Σάλος με το κλείσιμο του Εθνικού Κήπου και τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Μαξίμου Facebook Twitter
7
Σάλος με το κλείσιμο του Εθνικού Κήπου και τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Μαξίμου Facebook Twitter
φωτό: Kimon Frangakis/ Facebook

Σε επιπλέον περίφραξη του Μεγάρου Μαξίμου αλλά και της τριγύρω περιοχής προχώρησαν σήμερα οι αστυνομικές αρχές, προκειμένου να διασφαλίσουν πως δεν θα επαναληφθεί μες στο Σαββατοκύριακο -οπότε είναι και η ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου- η χθεσινή κατάσταση με τα μέλη του ΠΑΜΕ που πέρασαν τον αστυνομικό κλοιό.

Συγκεκριμένα, χθες μέλη του ΠΑΜΕ με  καταδρομικές κινήσεις, προσέγγισαν το Μαξίμου σε κύματα, με το πρώτο κύμα διαδηλωτών να φτάνει στην Ηρώδου Αττικού από το Καλλιμάρμαρο και οι υπόλοιποι μέσα από τον Εθνικό Κήπο, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Ως εκ τούτου, πρέπει να διασφαλιστεί πως κάτι τέτοιο δεν θα ξαναγίνει, οπότε εκτός από τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Ηρώδου Αττικού, δόθηκε και έδωσε εντολή να κλείσουν από σήμερα μέχρι και την Κυριακή όλες οι είσοδοι του Εθνικού Κήπου.

Σε σχετική ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην είσοδο του Εθνικού Κήπου, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως "στις 6,7 και 8 Μαΐου κατόπιν εντολής της Αστυνομίας όλες οι είσοδοι του Εθνικού Κήπου θα μείνουν κλειστές".

Σημειώνεται πως το Σάββατο το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει νέες κινητοποιήσεις. Αξιωματικός της ΓΑΔΑ τόνισε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με το LIFO.gr πως το κλείσιμο για 48 ώρες στο πλαίσιο των αυξημένων μέτρων ασφαλείας που ενεργοποιούνται για το επόμενο Σαββατοκύριακο.

To σφράγισμα του Εθνικού Κήπου έχει αρχίσει να προκαλεί σχόλια και αντιδράσεις στα social media: 





7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Παρελαση καναμε χωρις καγκελα ομως .. Εχουν αποτυχει οι ανθρωποι που επαιζαν θεατρο ταχα μου οτι θα υπαρχουν κοινωνικες ελευθεριες και κοινωνικη δικαιοσυνη ..Δυστυχως και αυτοι ολο ψευτικες ελπιδες και μπαρουφες..
εκλεισε ο κηπος και ετρεξαν ολοι να το κατακρινουν. λες και καθε πρωι πριν ξεκινησουν τη δουλεια τους τρεχουν ολοι για βολτα στο κηπο. εαν δεν τον εκλειναν και δημιουργουνταν επεισοδια θα εκραζαν παλι την αδρανεια της αστυνομιας, θα ανεπτυσσαν συνωμοσιες και αλλα τετοια...ποσο χαζομαρα να αντεξει καποιος πια σε αυτη τη χωρα. εκλεισαν το κηπο για λογους ασφαλειας. ε και? καλοκαιρι ειναι. αμε τε στη παραλια
Τουλάχιστον ας αφήσουν χωρίς κάγκελα την κυρίως πλατεία Συντάγματος, εκεί που πέρυσι μαζεύτηκαν τρεις φορές για να πανηγυρίσουν και να χορέψουν τα Συριζοκαμμένα.Έτσι, τιμής ένεκεν ρε παιδί μου.
Για όσους δεν το γνωρίζουν, έχει πλέον αποκλειστεί ΜΟΝΙΜΑ με κάγκελα και η πρόσβαση στο δρόμο ανάμεσα στον Κήπο και το Ζάππειο από το πεζοδρόμιο επί της Αμαλίας. Ο μόνος τρόπος για να περάσεις πεζός είναι να τα σκαρφαλώσεις (όπερ και γίνεται, εκτός από ηλικιωμένους, φυσικά). Μπορεί να γίνεται καθημερινά ακόμα πιο κόλαση η ζωή μας; Ναι, μπορεί!