Αυτό είναι το πρώτο trailer του «Prison Break» που επιστρέφει

Αυτό είναι το πρώτο trailer του «Prison Break» που επιστρέφει Facebook Twitter
3

Επτά χρόνια μετά το τέλος μιας από τις πιο δημοφιλείς αμερικανικές σειρές, το «Prison Break» επιστρέφει στη μικρή οθόνη με πρωταγωνιστές και πάλι τους Wentworth Miller και Dominic Purcell, ή αν προτιμάτε τα αδέρφια Michael Scofield και Lincoln Burrows.

Όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FOX που έδωσε παράλληλα στη δημοσιότητα και το πρώτο τρέιλερ, η πρεμιέρα της σειράς θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2017, ενώ ο νέος κύκλος θα αποτελείται από εννέα επεισόδια.

Αμερικανικές ιστοσελίδες επισημαίνουν ότι μαζί με το πρωταγωνιστικό δίδυμο αναμένεται να επιστρέψουν και άλλοι δευτερεύοντες χαρακτήρες της σειράς όπως η Sarah Wayne Callies, ο Robert Knepper, ο Paul Adelstein and ο Rockmond Dunbar.

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό και πιθανότατα δεν πρόκειται να αποκαλυφθεί μέχρι την πρεμιέρα του revival της σειράς είναι ο τρόπος που θα επιστρέψει ο Scofield, ο οποίος όπως θυμόμαστε πεθαίνει στο τέλος.

Το «Prison Break» ξεκίνησε να προβάλλεται το 2005 και ολοκληρώθηκε τέσσερις σεζόν αργότερα.

Δείτε το βίντεο:

TV & Media
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια