ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.5.2016 | 01:15

Προμπλεμ

Μου την πεφτει ενας φιλος της αδερφης μου μεσω φβ. Βασικα μου στελνει συχνα απλα για να δει τι κανω κλπ κ προχθες μου προτεινε να παμε για καφε. Εγω δεν ενδιαφερομαι για τον τυπο, οποτε δεν θελω να βγω μαζι του, αλλα πως θα του το πω αυτο? Αυτος μου χει πει απλα να παμε για καφε(χωρις να εχει αφησει κανενα υπονουμενο οτι με βλεπει ερωτικα), οποτε δεν μπορω να του πω οτι εγω δεν τον βλεπω ερωτικα. Δεν μπορω ομως να τον αποφευγω κιολας συνεχεια με δικαιολογιες, γιατι κανει παρεα με την αδερφη μου, οποτε σιγουρα θα τον ξαναπετυχω στο σπιτι μας καποια στιγμη κ τοτε θα ντρεπομαι να τον κοιταξω στα ματια. Πρεπει λοιπον με καποιο τροπο να του ξεκαθαρισω οτι δεν ενδιαφερομαι, χωρις να του το πω στα ισα. Κ πρεπει να του το ξεκαθαρισω τωρα που ειναι αρχη, να μην χρειαστει να βγουμε δηλαδη. Ναι με βλεπετε πολυ αρνητικη, γιατι γνωριζω τον χαρακτηρα του παιδιου κ ειναι πολυ ανωριμος για την ηλικια του, δεν θα το σκεφτομουν ποτε να κανω κατι μαζι του. Να βαλω την αδερφη μου να πει κατι δεν παιζει, σκεφτειτε τιποτα αλλο βρε παιδια.
4
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ δεν το βλέπω σαν πέσιμο αυτό πάντως. Το παιδί από αυτά που γράφεις είναι απλά φιλικό μαζί σου. Γιατί κατευθείαν πάει στο ερωτικό το μυαλό σου; Ξεκόλλα και βγες μαζί του.
Πες "κανονίστε με τα παιδιά και αν μπορώ θα έρθω" ή "όταν βγείτε θα μου πει η αδερφή μου και μπορεί να περάσω".Οταν κάποιος δείχνει ενδιαφέρον αλλά δεν στην πέφτει στεγνά, δεν μπορείς να πεις "ξέρεις, δεν ενδιαφέρομαι" ή "δε σε βλέπω το ίδιο" γιατί κάλλιστα μπορεί να πει ότι παρεξήγησες τις προθέσεις του. Προσωπικά, όσες φορές μου έτυχε, είπα κάτι του τύπου "α οκ, να το πούμε και στην υπόλοιπη παρέα, να είμαστε πολλοί".
Όταν θα σε ξαναρωτήσει πες του: "Αφού θα σε δω στο σπίτι, να βγούμε έξω για ποιό λόγο;" Θα το λάβει το μήνυμα. Αν και καλύτερα να μάθεις να μιλάς γιατί κάποια στιγμή θα σου χρειαστεί. Πολλοί επιμένουν για να σε φέρουν σε δύσκολη θέση και να σε κάνουν να αισθανθείς ενοχές. Οπότε μήπως να ξεκινούσες πρόβες;

CONFERENCE LEAGUE

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ