ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.5.2016 | 13:44

Ελληνες του εξωτερικου

Παω εξω για σπουδες.. Εσεις που ειστε εξω πως σας αντιμετωπίζουν οταν λετε στον περιγυρο σας οτι ειστε ελληνες?? Εχω δει καποιες εξομολογησεις που ελεγαν οτι τους μιλησαν ασχημα, και φοβαμαι + το οτι ντρεπομαι πολυ να το πω. Οποιος εχει αναλογη εμπειρια, τι σας λενε/ρωτανε και οι μεγαλες και οι μικροτερες ηλικιες??
4
 
 
 
 
σχόλια
Είμαι Δανία και εως τώρα οι περισσότεροι θα μου μιλήσουν καλά για την Ελλάδα, εκτός απο μερικούς κομπλεξικούς που υπάρχουν παντού και απλά τους γράφεις. Ωστόσο καμια φορά με μπερδεύουν με άτομα αραβικής- καταγωγής απο μέση ανατολή για κάποιο λόγο και έχει τύχει να με ρωτήσουν αν είμαι απο εκείνες τις χώρες!
Ήμουν στην Αγγλία, και δε με είπε κανείς κάτι κακό... Ίσα ίσα που με ρωτούσαν για τις ομορφιές τις Ελλάδας, και πολλοί ήθελαν να έρθουν κιόλας!! Μην μασας, δε θα υπάρχει θεμα :)
Μεγαλες ηλικιες: Α ωραια, εχω παει στη Κρητη και στη Σκοπελο για διακοπες, αλλα τα τελευταια χρονια παω μονο Καναρια νησια!Νεαρες ηλικιες: Α ωραια, εχω παει στη Κρητη και στη Ζακυνθο για διακοπες, αλλα τα τελευταια χρονια παω μονο Καναρια νησια!
Επισης, οχι κανεις δεν με εχει προσβαλει ουτε εχω ακουσει τιποτα αρνητικο για την Ελλαδα. Ακομα και αν καποιος σου πει κατι, δεν αξιζει να κανεις παρεα με καποιον που κρινει ανθρωπους απο τη χωρα καταγωγης τους οποτε τι σε νοιαζει? Και μη ντρεπεσαι καθολου.