ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.5.2016 | 23:30

ο ιδιοκτήτης μου να πάει στον αγύριστο πραγματικά

νοικιάζω εδώ και 3-4 μήνες και όλο να με κλέψει προσπαθεί στους λογαριασμούς. τα ποσά που μου λέει είναι άθλια. π.χ. 50 ευρώ ρεύμα το μήνα, τώρα 60 νερό το δίμηνο. ρε φίλε ένα άτομο είμαι πας καλά; και κάθεται και μου λέει ότι εμείς τα κορίτσια κάνουμε πολλές φορές μπάνιο, βλάκα σταμάτα τα στερεότυπα. μου μιλάει σαν να είμαι χαζό. εγώ για το ρεύμα του την είπα πολύ άσχημα και ρώτησα φοιτητές άλλους, γονείς και μετά ειδικούς, τώρα πάλι τα ίδια. μου μιλάει σαν να είμαι βλαμμένο. μια χαρά καταλαβαίνω όπως είδες και την προηγούμενη φορά και δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις ούτε 1 ευρώ παραπάνω απ'αυτό που δικαιούσαι βλάκα. ο τύπος στο μεταξύ έχει βίλες, όχι βίλα, βίλες, αλλά κλέβει κι από μια φοιτήτρια. καλά προς το παρόν δεν το έχει καταφέρει και ούτε πρόκειται, στο ρεύμα τον τάπωσα, αλλά τώρα πάει να τα πάρει απ'το νερό, ούτε από κει θα πάρεις, από πουθενά δε θα πάρεις ακούς;... κάτσε και θα δεις.
6
 
 
 
 
σχόλια
Κανονικά οι λογαριασμοί νερού και ρεύματος έρχονται στο όνομά σου, όχι στου ιδιοκτήτη. Πες του δεν τον ξαναπληρώνεις άμα δε σου δείξει λογαριασμούς. Τα λεφτά που σου ζητάει είναι όντως παράλογα. Εγώ στη θέση σου δεν θα ξαναπλήρωνα τίποτα μέχρι να γυρίσει το λογαριασμό στο όνομά μου.
Μόνο η κοπέλα που έγραψε την εξομολόγηση μπορεί να ξέρει σίγουρα το τι γράφει στο συμβόλαιο όταν πήρε το σπίτι. Φαντάζομαι όμως ότι θα πληρώνει μια τιμή με όλα μέσα με τον όρο ότι αν και καλά κάψει παραπάνω θα τα πληρώσει έξτρα.Το σημαντικό είναι να δει η φοιτήτρια που έγραψε την εξομολόγηση τους λογαριασμούς και να τσεκάρει στους λογαριασμούς αν είναι για το ρολόι που είναι για το σπίτι της.
Καλα τι πραγματα ειναι αυτα; Γιατι ανακατευεται με τους λογαριασμους; Δεν εχει καμια δουλεια να σου ζηταει χρηματα περα απο το ενοικιο! Δεη, νερο και κοινοχρηστα ειναι δικο σου θεμα και θα πρεπει τους λογαριασμους αυτους να τους εχεις στα χερια σου.
Εννοείται αυτό, απλά σε κάποια σπίτια κυρίως studio επιπλωμένα για φοιτητές/φοιτήτριες οι ιδιοκτήτες προτιμούν να δίνουν κάποιες φορές μια τιμή με όλα (δήθεν) τα έξοδα μέσα και έτσι δεν αλλάζουν τα ρολόγια στο όνομα του ενοικιαστή για να μπορούν να κλέβουν προφανώς.
Εχεις δικιο ομως σε αυτες τις περιπτωσεις κανεις συμφωνια απο την αρχη για το ποσο που θα δινεις και για ποιες εξτρα παροχες σου προσφερει ο ιδιοκτητης.Τωρα υποψιαζομαι πως ο τυπος θα εχει τραβηξει τιποτα καλωδια και το σπιτι που νοικιαζει δεν ειναι ανεξαρτητο.
Δυστυχώς τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλές. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.Πάντα μα πάντα όταν σας ζητάει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού να πληρώσετε κάτι να του ζητάτε να σας δείξει το απαραίτητο χαρτί/απόδειξη που να δείχνει πόσο νερό/ρεύμα χρησιμοποιήσατε. Αν πάλι κάνει ότι δεν καταλαβαίνει καλύτερα να πάτε νομικά γιατί τέτοια καθάρματα πρέπει να πάρουν το μάθημα τους γιατί όσο βρίσκουν και τα κάνουν δεν σταματάνε ποτέ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ