ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.5.2016 | 11:17

Ογκος εγκεφαλου!

Πριν μια βδομαδα διαγνωστηκα με ογκο εγκεφαλου(κρανιοφαρυγγιωμα) και ειμαι 25! Αν δεν τον αφαιρεσω απειλει αμεσα την οραση και την ορμονικη ειτουργια και μετα τη ζωη μου. Αν τον αφαιρεσω υπαρχουν 80% πιθανοτητα για νοσογονο παχυσαρκια που δεν αντιμετωπιζεται , ορμονικες ανισορροπιες, υπνηλια, αυπνια, απιο διαβητη και κοπωση.Με λιγα λογια, μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Εδω και μερες προσπαθω να το χωνεψω και ψαχνω να βρω ατομα που επεζησαν απκ αυτη την περιπετεια με την ελπξδα οτι εχουν μια φυσιολογικη ζωη για να νιωσω λιγο αισιοδοξη αλλα ως τωρα δεν εχω βρει κανεναν στην Ελλαδα.
20
 
 
 
 
σχόλια
Είχα κρανιοφαρυγγίωμα και μπορώ να σου πω τη δική μου ιστορία και τι έκανα εγώ. Θα προτιμούσα να σου στείλω προσωπικό μήνυμα. Μπορώ να σου στείλω κάπου;;
Υπάρχει η νευροχειρουργική (neurosurgery) και υπάρχει και ειδικό μηχάνημα (ιδιωτικά) που εγχειρίζει ειδικά όγκους στον εγκέφαλο με κοντά στο 0, ποσοστό βλαβών των γύρω ιστών. Γενικά, μην επαναπαυτείς στη μια διάγνωση και πρόταση θεραπείας. Πάντα ψάχνουμε και πάντα παίρνουμε τρεις - τέσσερις ιατρικές γνώμες. Ειδικά για κάτι τόσο σοβαρό. Ζήτα συστάσεις!
Αγάπη μου σκέψου θετικά και διώξε κάθε αρνητική σκέψη απο το μυαλό σου! Φυσικά η επιλογή είναι δική σου και κανείς μας δεν μπορεί να σου πεί τι να κάνεις..Απλώς θα σου πω την γνώμη μου! Εφόσον απειλείται η ζωή σου θα σε συμβούλευα να κάνεις την επέμβαση! Μην σκέφτεσαι τις πιθανότητες γιατί τίποτα δεν είναι βέβαιο. Όλα αντιμετωπίζονται εφόσον δεν κινδυνεύει η ζωή κάποιου.Η ιατρική έχει προοδεύσει!Πάρε πολλές γνώμες γιατρών. Σου στέλνω τις θερμότερες ευχές μου!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!! Δύναμη και πίστη!!! Περιμένουμε νέα σου!
Εγώ θα σου πω ένα πράγμα,ελπίζω να έχει κάποια επιρροή μέσα σου.Σε τέτοιου είδους αρρώστιες,πρώτος παράγοντας πορείας της νόσου είναι μονάχα η ψυχολογία σου!Προσπάθησε όσο γίνεται να το πάρεις θετικά,και σκέψου το σαν πρόκληση που σου βάζει η ζωή και όχι σαν κάτι αρνητικό.Αν ήμουν εσύ,θα διάλεγα το 20% των πιθανοτήτων και θα πορευόμουν με βάση τα λεγόμενα των γιατρών.Σε τέτοιες στιγμές,θα ήταν καλό να στραφείς σε άτομα που σε αγαπάνε και τους αγαπάς όσο τίποτα άλλο(οικογένεια,φίλοι).Θα σε βοηθήσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο για να κερδίσεις την μάχη!Από εμένα,καλή δύναμη,μέσα από όλη μου την καρδιά.Είσαι πολεμίστρια,δεν θα τα βάλεις ποτέ κάτω!
"Εδω και μερες (...) ψαχνω να βρω ατομα που επεζησαν απκ αυτη την περιπετεια με την ελπξδα οτι εχουν μια φυσιολογικη ζωη"Γιατί να μην είσαι εσύ?
Να τον αφαιρέσεις γλυκιά μου τον όγκο. Όπως είπαν οι προηγούμενοι όλα τα αλλά αντιμετωπίζονται! Καλή επιτυχία! Εύχομαι οτι καλύτερο μέσα απο την καρδιά μου! Θα περιμένουμε νέα σου! Καλή δύναμη!!!
Περαστικα σου με ολη μου την ψυχη, ψαξτο καλα πριν αποφασισεις, μην κολλησεις μονο σε εναν γιατρο, ρωτησε να μαθεις ποιος εχει εμπειρια σε τετοιου ειδους επεμβασεις, ολα καλα θα πανε !
Θέλει κουράγιο και πολύ δύναμη όμως να μην το βάλεις κάτω.Θα πρότεινα βασικά το δυνατότερο καλύτερο αποτέλεσμα στην χειρουργική επέμβαση μιας και αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας στον συγκεκριμένο όγκο.Θα πρότεινα αν υπάρχει δυνατότητα να πας εξωτερικό.Υπάρχει στο Ανόβερο είναι πολύ κακό κέντρο.Αν θα μπορούσες να αποφύγεις την ακτινοβολία μετά θα ήταν πολύ θετικό.Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη.
Εννοειται να το αφαιρεσεις εφοσον απειλειται η ζωη σου...τα αλλα πιστευω αντιμετωπιζονται με τις καταλληλες αγωγες...σου ευχομαι κουραγιο και δυναμη και οπως αναφερθηκε εχε και λιγο πιστη και ολα θα πανε καλα ;-) η ψυχολογια σου μετραει οποτε διωξε το αγχος και σκεψου οτι δεν θα κινδυνευεις μετα...μη το πολυψαχνεις με το ιντερνετ γιατι πολλες φορες μας φρικαρει ανευ λογου κ αιτιας...
Κουράγιο φίλη μου. Μπορείς να τα καταφέρεις. Οι πιθανότητες δεν λένε τίποτα πίστεψε με το ξέρω. Και 1% πιθανότητα να υπάρχει μπορεί να συμβεί και οι δικές σου είναι πολύ μεγαλύτερες. Να είσαι αισιόδοξη γιατί να είσαι σίγουρη ότι θα νικήσεις!!!!
Δεν μπορώ να σου πω τι θα διαλέξεις, θα σου ευχηθώ όμως από ψυχής τα καλύτερα. Ένα μόνο μπορώ να συνεισφέρω εκ πείρας: δείξε δύναμη και μην το βάζεις κάτω, έχε πίστη πως όλα θα πάνε καλά, και να είσαι βέβαιη ότι θα πάνε.
Ενταξει, αυτα διαβαζουμε και ελπιζω συνειδητοποιουμε τι ειναι οντως σοβαρο.φιλε/η, καλη δυναμη. Στην θεση σου θα διαλεγα το 20% και θα πιστευα στην ικανοτητα των γιατρων κ την προοδο της επιστημης. Η νοσογονος παχυσαρκια σαφως και αντιμετωπιζεται (με βαριατρικη/μπαλονακι κλπ) οπως και ο διαβητης και τα υπολοιπα. Ανθρωποι ζουν με αυτα και ζουν καλα.Διαλεξε την ζωη, ενημερωσου και μεσα απο την καρδια μου σου στελνω ευχες για δυναμη κι αναρρωση.