ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.5.2016 | 14:03

Και ναι, με απέρριψαν και μένα λόγω οικογένειας!

Διάβασα τις εξομολογησεις παρακάτω σχετικά με το πόσο επηρεάζει την επιλογή συντρόφου η οικογένεια. Λοιπόν κι εγώ ήμουν με έναν τύπο πολλά χρόνια, λέγαμε να παντρευτουμε μέχρι που ο πατέρας μου έμεινε ημιπαραλυτος από ασθένεια. Κ τότε άρχισε ο σύντροφος μου τα μα,μου,σου κλπ. Στο τέλος χωρισαμε. Και να σας πω κάτι; Καλύτερα. Γιατί οι άνθρωποι στα δύσκολα φαίνονται. Δηλαδή θα έπρεπε να μην σταθώ στον πατέρα και στη μάνα μου στα δύσκολα, γιατί δεν αντέχει ο καλομαθημενος; Που τον πρώτο καιρό που σήκωνα μόνη μου τον πατέρα μου από το κρεβάτι στην καρέκλα, μου έλεγε θα πάθει τίποτα η μέση σου (για να βοηθήσει ούτε λόγος). Βέβαια τις 3 φορές που έμεινε άνεργος, ήμουν η καλή. Στα δικά μου δύσκολα όμως; Ευκαιρία για να φύγει τρέχοντας. Στα τσακιδια λοιπόν. Γιατί τι να τον κάνεις κάποιον όταν κοιτάει τους γονείς, τι λεφτά βγάζεις κι αν έχεις ωραίο σπίτι. ..;; Δυστυχώς η δική μας η γενιά έμαθε στα εύκολα, δεν τον κατηγορώ λοιπόν. Ίσα ίσα θεωρώ πως γλίτωσα και δεν προχωρησα σε γάμο. Κι αν ποτέ βρεθεί κάποιος θα θελα να μείνει για μένα. Θα έγραφα κι άλλα, απλά θα θελα να υπενθυμίσω στα μικρότερα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες, σε όσους κλαίνε για έναν χαμένο έρωτα να έχουν ψηλά το κεφάλι! Κι όλα κάποτε περνάνε κι όλα για κάποιο λόγο γίνονται!
5
 
 
 
 
σχόλια
Γλύτωσες κοπελιά.Κάτι τέτοια τυπάκια που λιποψυχούν στα δύσκολα και νομίζουν οτι έχουν υπογράψει συμβόλαιο αιώνιας υγείας και ευημερίας μου προκαλούν τρομερό θυμό.
Η ενσυναισθηση σε μερικούς ανθρώπους βρίσκεται στον πάτο και πιο κατω ακόμα.. Άραγε πως θα ένιωθαν αυτοί οι ίδιοι αν κάποιος τους απέρριπτε για τον ίδιο λογο? Να αισθάνεσαι τυχερή που ξεμπερδεψες απο αυτόν..
Εξομολογούμενη, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε νιώθω, δεν θα ήθελα να επεκταθώ για προσωπικά θέματα δημοσίως. Και ναι, λόγοι όπως ο δικός σου (σοβαρή ασθένεια γονέα) είναι αποτρεπτικοί για πάρα πολλούς σε μία σοβαρή σχέση, όσο και να φωνάζουν κάποιοι ρομαντικοί ότι δεν είναι σωστό. Σωστό ή λάθος, συμβαίνει και μάλιστα πάρα πολύ.
Συμφωνω... ειχα απορριφθει και εγω για την οικογενεια μου το κακο οτι μου το εδειχναν ολοι ανα πασα στιγμη στην αρχη με υποστηριζε μετα πειρε το μερος τους.... εφτασε σε σημειο να μου πει :πως θα παρουσιασει την αναπηρη μανα μου στο σοι του με το παραμορφωμενο προσωπο... ετσι λοιπον εβαλα ολη την δυναμη μου και με ενα αντιο και δυο κουβεντες εφυγα χωρις επιστροφη... δεν χρειαζομαστε κανεναν να κρινει την οικογενεια μας ... αν ιελεις να δεις πως ειναι ενας ανθρωπος στα αληθεια απλα δες πως φαιρεται στα δυσκολα στους γυρω του...

BAΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ