ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.6.2016 | 23:11

Should I stay or should I go?

Βρίστε όπως θέλετε και στολίστε με, με ότι επίθετο θέλετε. Αλλά ώρες ώρες εκεί που όλα είναι καλά με τη κοπέλα μου, τρώω φρίκες και νομίζω ότι είναι χαζή και θέλω να τη χωρίσω. Έχει γλυκύτητα με προσέχει και άλλα πολλά καλά, αλλά κάποιες φορές αδυνατεί να κατανοήσει εστω και κάποιες βασικές έννοιες. Τη βλέπω να σκέφτεται μόνης της πράματα και να γελάει στο άκυρο (όχι δεν κάνει χρήση ναρκωτικών), την βλέπω ώρες ώρες έξω στο κόσμο να είναι καμπουριασμένη με μισόκλειστα μάτια και ανοιχτό το στόμα, να μιλάει συλλαβιστά, να πετάσει άκυρα (όπως ο Φατσέας) και να γελάει μόνη της με αυτά και εγώ να ξενερώνω απίστευτα. Ακόμακαι η μουσική που της αρέσει είναι η κλασσική πανηγυρτζίδικη με χλαπατσίμπαλα και έτσι. Της το έχω πει πολλές φορές αλλά δεν μπορεί να το καταλάβει. Έχω χωρίσει άλλες τόσες αλλά με τα κλάματά της και την επιμονή της πάντα γυρνούσα πίσω (μαλάκας και εγώ). Παλιότερα μια χαζομάρα της μπορεί να μου φαινόταν σαν αστείο, πλέον όμως με κουράζει και με ξενερώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ακόμα και σε γενικές συζητήσεις που κάνω με τις φίλες τις, πολλές φορές δεν μπορεί να ακολουθήσει. Νοίωθω παγιδευμένος. Μετά από γερά γκαζώματα και μαλώματα δείχνει κάπως να συνέρχεται, όμως πάντα γυρνάει στο ίδιο αθώο και απλανές στυλ.
9
 
 
 
 
σχόλια
Αυτο ονομαζεται μετα σεξ εποχη.το κατακτησαμε το καστρο που μας αρεσε ετσι οπως το βλεπαμε και αφου το κατακτησαμε δεν μας αρεσει τωρα.ας λεμε τα πραγματα με το ονομα τους και ετσι θα βρισκουμε και την λυση.
εγώ αυτό το ονομάζω μετά-καψούρα. όταν καψουρεύτηκες αυτή την κοπέλα, όλα πήγαιναν ρολόι γιατί στον έρωτα τα βλέπεις όλα υπερλαμπρα και μοναδικά, χωρίς ελαττώματα και ξενερωτικές συμπεριφορές. Προφανώς έχεις επέλθει σε στάδιο μετακαψούρας, όπου ο φτερωτούλης την έχει κάνει με ελαφρά και τα μάτια σου βλέπουν "καθαρά" τον άλλον. Σε αυτό το στάδιο, στο οποίο έχω βρεθεί και εγώ δυο φορές, δεν είσαι πια ερωτευμένος, δεν έχεις πεταλούδες στην κοιλιά, αρχίζεις και ξενερώνεις πολύ συχνά με διάφορα, έχεις δεύτερες σκέψεις. Ταυτόχρονα έχεις δεθεί με αυτό το άτομο και το σκέφτεσαι διπλά σε φάση όπως λες εσύ "ναι αλλάάάά έχει γλυκύτητα και με προσέχει, μήπως να το ξανασκεφτώ;" Να ξεκαθαρίσουμε βέβαια ότι η κοπέλα δεν έχει τίποτα στραβό, ούτε εσύ. Το ότι γουστάρει να ακούει κλαρίνα ή να μένει με ανοιχτό το στόμα, είναι αναφαίρετο δικαίωμά της, όπως και το να μην τη γουστάρεις εσύ (πλέον) είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου. Αυτό που προσπαθώ τόση ώρα να πω είναι:1) Μην προσπαθείς να αλλάξεις ένα άτομο και να το φέρεις στα δικά σου μέτρα για να γουστάρεις εσύ. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα και το λέω εκ πείρας. Είχα παγιδευτεί κάποτε σε παρόμοια κατάσταση όπου ξενέρωνα φουλ με διάφορα και προσπαθούσα να αλλάξω τον άλλον και να τον κόψω-ράψω στα δικά μου μέτρα. Ώσπου κατάλαβα ότι οι άνθρωποι δεν είναι κουστούμια που τα πάμε στη μοδίστρα. Ο καθένας είναι αυτό που είναι. 2) Μην προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου να τη γουστάρει αν δεν σου βγαίνει αβίαστα. Είναι σαν να προσπαθείς να κόψεις-ράψεις τον εαυτό σου. Είσαι κι εσύ αυτός που είσαι. Πάντως ό,τι και αν αποφασίσεις να κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός με τα λόγια σου και μην πληγώσεις την κοπέλα. Το ότι βλέπεις πλέον ότι δεν ταιριάζετε δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερη ή κατώτερη από σένα. Είναι ο εαυτος της και θα πρέπει να την αφήσεις να είναι ο εαυτός της, είτε αυτό σημαίνει ότι θα μείνεις μαζί της είτε ότι θα διακόψεις τη σχέση. Επίσης προσπάθησε να είσαι αποφασιστικός και σίγουρος, μην πας και τη χωρίσεις και με το πρώτο παρακάλι ανοίξεις πάλι τις αγκάλες σου. Δεν κάνουμε δουλειά έτσι.
Εμενα μ'αρεσει να θαυμαζω αυτον που εχω διπλα μου...και θελω κ ο αλλος να αισθανεται ετσι για εμενα...να ειμαι με καποιον που να με λυπαται/κραζει η το αντιστροφο δεν εχει κ νοημα..
Οταν αγαπάς κάποιον, τον αγαπάς γι αυτό που είναι χωρίς να προσπαθείς να τον αλλάξεις..ίσως και να 'ναι αφορμές όλα αυτά και μέσα σου να 'χεις βαρεθεί και να τα ρίχνεις όλα στην συμπεριφορά της..κατσε και σκεψου τον λογο που στην αρχή όλα αυτά τα εβρισκες χαριτωμένα..γιατί όταν σου αρέσει κάτι στον άλλον, θα σου αρέσει για όσο καιρό είστε μαζί, δεν γίνεται την μια να το βρίσκεις χαριτωμένο και την αλλη να σε ξενερωνει..απλα πιστεύω οτι τα συναισθήματα σου για εκείνη έχουν αλλάξει κατά πολύ και γι αυτό τον λογο νομίζεις οτι ή συμπεριφορα της ειναι που σε οδηγεί σε τάσεις φυγής..απλά ρίχνεις το φταίξιμο εκεί γιατί δεν θες να παραδεχτεις οτι ίσως κάτι δεν παει καλά και δεν νιώθεις όπως ενιωθες και αναζητάς κάτι άλλο..κάτσε και ξεκαθάρισε λοιπόν τους λόγους που όλα αυτά στην αρχή σου άρεσαν και τώρα δεν τα βρίσκεις όμορφα...ίσως εχεις βαρεθεί και νιώθεις οτι δεν σε καλύπτει όσο θα πρεπε.. αν είναι έτσι,τοτε ειναι καλύτερο για τους δυο σας να δώσεις ενα ΟΡΙΣΤΙΚΟ τέλος χωρις πισωγυρισματα, ισο κι αν την ποναει, παρα να προσπαθεις να την αλλαξεις και να την στεναχωρεις με αυτόν τον τροπο..
Καλώς ή κακώς αυτή ειναι και γι αυτό ήσουν απο την αρχή μαζί της αλλιως θα το 'χες ξεκόψει από την πρωτη στιγμή άρα όλα αφορμές και δικαιολογίες είναι..καλύτερα να την αφήσεις, να βρει κάποιον που θα την αγαπήσει γι αυτό που ειναι και ΟΧΙ γι αυτό που θα ήθελε εκείνος να ειναι!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ