ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2016 | 00:50

Τοσο πισω..

Μια παλια μου συμμαθητρια που τωρα ειναι στα 28 της εχει ήδη το διδακτορικό της σαν πολιτικος μηχανικος απο πασιγνωστο πανεπιστημιο στη NY.Summa cum laude παρακαλω. Ειχε παρει υποτροφια και πηγε εκει αφου πρωτα τελειωσε το πολυτεχνειο με βαθμο 9.8/ 10. Καθε φορα που μπαινω στο fb και το linkedin βλεπω τις φωτογραφιες απο την απιστευτη ζωη που κανει στη Νεα Υορκη καθως και το εντυπωσιακο της βιογραφικο και δεν μπορω παρα να νιωθω σαν την τελευταια loser. Μια θλιψη με κυριευει καθε φορα για το ποσο μα ποσο πισω ειμαι σε σχεση μ'αυτην. Η μαμα της δεν ηθελε να κανει παρεα η κορη της με εμενα ( και μου το ειχε πει) επειδη με θεωρουσε κατωτερη της κορης της και επειδη δεν ειχα υψηλους στοχους. Εγω παντα ημουν σκραπα στα μαθηματικα και στις φυσικες ( με πολυ κοπο καταφερνα να πιαςω ενα 13-14 σ'αυτα τα μαθηματα) . Ομως δεν μπορω να βγαλω απο μεσα μου αυτο το αισθημα της ματαιωσης καθε φορα που πιανω να συγκρινω τον εαυτο μου μ'αυτη . Απογοητευομαι πολυ και δεν μπορω να συνεχισω ουτε σ'αυτα τα λιγα που προσπαθω..
1
 
 
 
 
σχόλια
Και αυτή δεν φαντάζεσαι πόσο μπορεί να σε ζηλεύει για άλλα πράγματα. Μια τέτοια επιτυχία χρειάζεται αφοσίωση, πειθαρχία και θυσίες. Να κάνεις αυτό που θα σε κάνει ευτυχισμένη. Τι νόημα έχουν τα άλλα ρε γλυκα; Φιλιά. :)