ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2016 | 01:04

Πλήρης απόγνωση

Απλά δεν αντέχω άλλο.Δεν θέλουν να με στείλουν να σπουδάσω σε άλλη πόλη, δε θέλουν να πάω διακοπές, δεν θέλουν δεν θέλουν δεν θέλουν τίποτα. Απλά ότι και να πω θα πουν το αντίθετο και δεν πρόκειται να αλλάξουν γνώμη. Δεν είναι το οικονομικό ή ότι είναι προστατευτικοι απλά δεν έχουν ιδέα θέλουν μόνο να περνάει το δικό τους ότι νομίζουν αυτοί σωστό. Κτιζω τόσα χρόνια μια ζωή μέσα από τις 1000 δυσκολίες που αυτοί από άγνοια και πείσμα έχουν δημιουργήσει και τώρα είναι η ευκαιρία μου να ξεφύγω να ανατρέψω τη λάθος πορεία να διαχειριστω εγώ τη ζωή μου και μου τη παίρνουν μέσα από τα χέρια ή μάλλον δεν με αφήνουν καν να την κρατήσω. Ε λοιπόν εγώ δεν μπορώ να κάτσω να ανεχτώ και αυτή την πικρία,και διακοπές θέλω να πάω με τις φίλες μου όπως όλοι στη ηλικία μου και στη άλλη πόλη να σπουδάσω αυτό που θέλω αφού μου ταιριάζει ακριβώς και δεν έχει αλλού αντιστοιχία , έτσι όπως μου αξίζει.Γιατί ?Γιατί ?Γιατί όλα αυτά ?έχω άδικο ?δεν ξέρω είναι αμετανόητοι!θα δηλώσω αυτή τη σχολή θα μπω και δεν θα με στείλουν θα προτιμούν να κάθομαι μέσα στο σπίτι μην κάνοντας τίποτα να σαπιζω! Θα πάνε όλοι διακοπές και εγώ θα κάθομαι σπίτι στο ίντερνετ. Δε καταλαβαινουν τίποτα.δε ξέρω τι να κάνω, ειλικρινά...
6
 
 
 
 
σχόλια
Συγγνωμη, αλλα θεωρω πως αν δεν ακουσουμε και την αποψη των γονιων πανω σε αυτα τα ζητηματα και τι επιχειρηματα εχουν δεν μπορουνε ουσιαστικα να κρινουμε πχ θα μπορουσε οντως να υπαρχει οικονομικο προβλημα. Ωστοσο, νομιζω πως την κρινουμε λιγο αυστηρα. Εγω δεν ξερω σχεδον κανενα δεκαοχταρι να πηγαινει διακοπες με τα δικα του χρηματα, διοτι κατα τη διαρκεια της χρονιας πηγαινε σχολειο και προετοιμαζοταν γι' αυτο που επρεπε ,δηλαδη τις πανελληνιες. Επισης, δεν βλεπω καποια παραλογη απαιτηση στο να σπουδασει στην επαρχια, αν δεν υπαρχει φυσικα αντιστοιχο τμημα στην πολη της. Παραλληλα, θεωρω πιο σοφρον να ψαξεις καποιο διαμερισμα και να εξοικειωθεις με την πολη κατα τον Αυγουστο που θα βγουν οι βασεις και θα γνωριζεις και που εχεις περασει σιγουρα. Εξαλλου, τα μαθηματα στα περισσοτερα πανεπιστημια ξεκινουν Οκτωβριο και θα ηταν καλο να ευχαριστηθεις λιγο το καλοκαιρι σου. Επομενως, προετοιμασε καταλληλα τα επιχειρηματα σου και συζητησε μαζι τους. Καλα αποτελεσματα στις εξετασεις!!
Δεν εχει κλεισει καν τα 18. Για αυτο τοποθετιθηκα ετσι. Φαινεται απο τον τροπο που γραφει κ επισης λεει "θα δηλωσω αυτη τη σχολη, θα μπω" αρα δεν εχει δωσει πανελληνιες ακομη. Του χρονου κ βλεπουμε. Το ουσιαστικο λοιπον θεμα της ειναι οι διακοπες.
Μου θυμίζει τον εαυτό μου στα 18 αλλά δεν είναι ετσι όπως τα λες να ξες. Πρώτον τους έχεις μιλήσει γι αυτό άμα όχι πολύ κακός άμαι ναι συνεχισε και διάβαζε. Δευτερον ωρίμασε πάρε την ζωή στα χέρια σου και αποδειξε τους γονείς σου οτι μπορεις να κανεις κάποια πράματα απο μόνη σου. Βρες μια δουλειά σε μαγαζί ή οτιδήποτε και να είναι εκτός οικογενειακής επιχείρησης κτλ, έτσι θα εξασφαλίσεις τα χρήματα που θες για της διακοπές σου, που θα είναι και δικά σου χωρίς να τα ζητήσεις και δευτερον άμα δουν ότι προσπαθείς από μόνη σου κ εχεις πρόοδο σε αυτο που κανεις είναι μπόνους εμπιστοσύνης. Σταματά να κλαίγεσαι και σταματα να είσαι εγωιστρια, απλά γονείς είναι και θέλουν το καλό σου. εξηγισε τους και κυρίος δειξε τους ότι είσαι έτοιμη να βγεις στην κοινομία έτσι και αλλιώς απ αυτό σε προστατευουν, θα καταλάβεις κάποια στιγμή. αυτά δεν μου έρχοντε άλλα.
Τι εισαι για να σε στειλουν ; δέμα;;Τελος παντων. Ολα αυτα που λες οτι θελεις να κανεις με ποιανου τα λεφτα θα τα κανεις; Αν ειναι δικα σου τα λεφτα κ εχεις κλεισει τα 18 μπορεις να πας οπου θες και με οποιον θες. Τωρα, οσο για την αλλη πολη και τις σπουδες σου, αντι να τρεχεις δεξια αριστερα με τη καθε φιλεναδα γιατι δε πας στη πολη, να ξεκινησεις σιγα σιγα να δεις τι σπιτακια εχει εκει να νοικιασεις, αν θα χρειαστεις ηλεκτρικες συσκευες ή επιπλα και πως θα τα αγορασεις; αν ολα ειναι κοντα στο Πανεπιστημιο ή θες συγκοινωνιες.. Πως διασφαλιζεσαι οτι θα τρως ή θα εισαι ασφαλης;; Εσυ μπορει να ξεχνας αυτα που ειναι στο σημερα "δεδομενα" και να ζητας τον ουρανο με τα αστρα, δε σημαινει ομως οτι και οι αλλοι (οι δικοι σου στη προκειμενη) ξεχνανε, ουτε σημαινει οτι επειδη εσενα στη σβουριξε, ειναι υποχρεωμενοι να στα δωσουν.. Αυτα και αλλα πολλα δινουν δικιο στους δικους σου. Εκτος ειπαμε. Αν εχεις κλεισει τα 18 και εχεις δικα σου λεφτα πας οπου θες.