ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.6.2016 | 13:03

Είμαι κοπέλα όμως...

ενώ πάντα μου άρεσαν αγόρια.. αντρες.. κ τώρα ακόμη τρελαίνομαι.. όταν βλέπω την Ζωή μια κοπέλα στην σχολή νιώθω πως να σας το εξηγήσω; θα φανώ τρελή αλλά εινσι τόσο έξυπνη όμορφη(για μένα γτ όλοι οι άλλοι δεν συμφωνούν) αερατη ανεξάρτητη και θέλω να την κάνω δικιά μου απλά. Είναι στρειτ αυτή ρε γαμωτο κ εγώ είμαι απλώς δεν ξέρω γιατί μου βγαίνει έτσι μαζί της. Θέλω να την πιάσω κ να την φιλησω.. δεν μπορώ να την βλέπω να προχωράει κ να μην μπορώ να κάνω κστι μήπως δεν μου ξαναμιλησει... εδώ κ μήνες νιώθω έτσι..
1
 
 
 
 
σχόλια
Αρχικα δε χρειαζεται να βαλεις μια ταμπελα για το τι εισαι!Άνθρωπος εισαι που ερωτευεται αλλους ανθρωπους.Τωρα στο θεμα μας,θα σου προτεινα να βρεις τροπους να την προσεγγισεις:αν πχ εχετε καποιο γνωστο κ κανονισει ν παει για καφε,μπορεις ν περασεις και εσυ.Αν δν εχεις καποιο συνδετικο κρικο με εκεινη τη κοπελα,τοτε προσεγγισε την οπως θα προσέγγιζες καθε ατομο της σχολης σου,που θα σε ενδιεφερε να γνωρισεις.Πχ αν ειστε στο ιδιο τμημα,καθισε διπλα της,ή κατα τη διαρκεια της εξεταστικης αν τν εντοπισεις μες τν αιθουσα κατσε κοντα της κ μετα αν τελειωσετε μαζι,πιασ' της τη κουβεντα για τ θεματα κλπ.Αν τωρα δεν ειστε απο το ιδιο τμημα,τοτε καντην add στο φβ με τν ελπιδα οτι θα σε δεχτει.Ή πολυ απλα οτν την ξαναπετυχεις στη σχολη σου,πες της ενα "γεια"και αν δεις οτ ειναι θετικη,εχει διαθεση πιαστης τη κουβεντα πχ.ρωτα την τι σπουδαζει κλπ.Κατι θα σκεφτεις!Παντως ειμαι της αποψης πως το να κανεις αισθητη την παρουσια σου,σε καποιον που σε ενδιαφερει,χαιρετώντας τον αρχικα κ επιχειρώντας να πιασεις τη κουβεντα μαζι του για θεματα π εχουν σχεση με τν σχολη,ειναι πιο αμεσο, από το να τον κανεις αdd στ φβ και ν περιμενεις να σε δεχτει κλπ.Βεβαια ποτε δεν ξερεις τι θα λειτουργησει κλτερα!Οποτε τπτα μην απορριπτεις.Αυτα,ελπιζω να βοηθησα καπως!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ