ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.6.2016 | 16:57

Motörhead

Λοιπόν... Κοντεύουμε στο τέλος των ενδοσχολικών εξετάσεων και γενικώς στο τέλος του σχολείου μιας και είμαι τρίτη λυκείου. Εδώ και αρκετό καιρό συζητώ για ενά κοινό αγαπημένο συγκρότημα, τους Motörhead, με τον καθηγητή μου (με τον οποίο η σχέση δεν είναι η κλασική τυπική σχεση μαθητή-καθηγητή). Σήμερα λοιπόν τον είχα επιτηρητή και έφυγα τελευταία. Φεύγοντας παρατήρησα ότι είχε πάνω στο θρανίο του σε πολύ εμφανές σημείο μία κόλλα που έγραφε τα εξής:I've had enough, I'm stepping out of lineAin't gonna stop me babe, you ain't worth a dimeYou nearly had me fooled, wastin' my timeYou might've broke my heartAnd if you broke my heartI know it ain't my crimeαπό ένα τραγούδι του εν λόγω συγκροτήματτος...Ποιά τα συμπεράσματά σας?
1
 
 
 
 
σχόλια
Προσωπικα μου φαινεται καπως ανωριμο αν ηθελε κατι να σου πει με αυτο!Απ την αλλη για ποιο λογο να σου αφηνε ενα τετοιο σημειωμα,αν δεν ηθελε να σου πει κατι?Παραλληλα μπορει να ηθελε ακριβως να σε βαλει σε σκεψεις και να προβληματιστεις με αυτο που σου αφησε.Επειδη ακριβως δεν γνωριζω τον ανθρωπο,δεν μπορω να βγαλω καποιο συμπερασμα,περα απο εικασιες.Παντως από την στιγμη που εχετε/ειχατε,σχεση καθηγητη-μαθητη,και καθε μια τετοια σχεση που ενεχει παραλληλα και δοση εξουσιας(πχ σχεση εργοδοτη-εργαζομενου,κλπ)και ειδικα στη δικη σου περιπτωση,καλο ειναι να απεχεις και να μην μπεις στο τρυπακι να εξειχνιασεις το μυστηριοΜε αλλα λογια,αν ηθελε να σε βαλει σε πειρασμο με αυτο,πολυ απλα μην ενδωσεις και βαλεις στον εαυτο σου σε μια κατασταση που δεν θα μποεις να διαχειριστεις.Αν δηλαδη του αρεσεις,εμενα κατι τετοιο μου βγαζει,ειναι πολυ ανωριμο εκ μερους του.Δεν ξερω,μπορει να τα βλεπω εχοντας επηρεαστει συναισθηματικα απο αυτο που μου βγαζει ολο αυτο.Προσωπικα θα σου ελεγα να μην το ψαξεις παραπερα,οπως και να μην ψαξεις αυτον τον καθηγητη.Μπορει και να υπερβαλω αλλα ετσι το βλεπω!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ