ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.6.2016 | 20:37

Δεν είναι αλλη μια εξομολόγηση για τις Πανελλήνιες.

Ειμαι 18 και φέτος έδωσα για πρώτη φορά. Δεν νομιζω οτι τα πήγα και ιδιαίτερα καλά, αλλά σχετικά με το γεγονός οτι προσπάθησα ολομόναχη χωρίς φροντιστήριο , ναι , έκανα παπάδες. Αν δεν περάσω θα ξαναδώσω, ξέρω καλά άλλωστε τις δυνατότητες μου. Το θέμα είναι αλλού. Μιλώντας εκ πείρας, μέσα απο τη θεωρητική κατεύθυνση, θέλω να πω οτι ο ανταγωνισμός που επικρατεί είναι άρρωστος και ανούσιος. Όλο το χρόνο, μερικές/μερικοί το επαιζαν διαβαστεροί και τους έτρωγα στη μαπα ως κατώτερη που δεν συμβάδιζα με την παπαγαλία τους. (και όχι μόνο μαθητές αλλά και καθηγητές που τα είχαν ως καμάρια και έκαναν δήθεν μάθημα τρέχοντάς το τόσο που στο πρώτο μάθημα των λατινικών κάναμε απαρεμφατική συνταξη) Λογικό, όταν είχαν βγάλει την ύλη πέρσυ και πρόπερσυ. Μεγαλύτερα αδέλφια που σπουδάζουν, θειοι/θειες καθηγητες, οικονομική στηριξη γονέων, κλπ Εγω δεν έχω τίποτα από τα παραπάνω. Δεν μιλάω απο ζήλεια και φθόνο, με εκνευρίζει όμως το γεγονός ότι αυτοί αντέγραφαν , είχαν την ανοχή των "αγνωστων" επιτηρητών, και όταν θα βγουν τα αποτελέσματα πάλι θα θεωρούνται διαβαστερές/οι. Έχω ένα συμπέρασμα μετά από τόσα χρόνια. Γνωρίζω ,λοιπόν, και εγώ και οι γονείς μου οτι είμαι μόνη στον αγώνα μου, να αποκτήσω ένα υψηλό επίπεδο μόρφωσης. Με πληγώνει που είχα 5 ατόμα ,μετρημένα στα δάχτυλα δηλαδή , να με στηρίζουν και εγώ θα τα προδώσω. Περιμένω να πουν για μένα πολλοί-πολλά , όπως πάντα άλλωστε. Θέλω να καταλήξω, κακόβουλοι ανθρωποι πάντα θα υπάρχουν, κανείς όμως δεν μπορεί να πάρει αυτό που έχετε μέσα σας. Μην δειλιάζετε, διεκδικήστε με το σπαθί σας και όχι επι πτωμάτων.
1
 
 
 
 
σχόλια
Πρωτα απ' ολα σου ευχομαι καλα αποτελεσματα!! Μακαρι να περασεις εκει που επιθυμεις! Προσωπικα στα δικα μου ματια φαινεται αθλος να κανει ενα παιδι την προσπαθεια του στο πλαισιο των Πανελληνιων χωρις βοηθεια απο φροντιστηριο και γι' αυτο πρεπει να εισαι περηφανη!! Δυστυχως, το σχολειο δεν επαρκει απο μονο του λογω ελλειψης, ωρων, προσωπικου κτλ.Συγγνωμη για την μακρυγορια, επανερχομαι στο θεμα. Εαν κατι δεν παει οπως θα ηθελες και θελησεις να ξαναδωσεις, θα σου προτεινα (αν φυσικα δεν το εχεις κανει ηδη) να ψαξεις για καποιο κοινωνικο φροντιστηριο στην περιοχη σου. Εχω ακουσει πως γινεται αρκετα αξιολογη δουλεια. Παραλληλα, να ψαξεις υλικο στο ιντερνετ, βοηθηματα, ονλαιν μαθηματα και ο, τι θεωρεις πως μπορεις να αξιοποιησεις.Ελπιζω ολα αυτα να μην χρειαστουν, βεβαια, και να περασεις εκει που επιθυμεις!! :)