ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2016 | 22:15

εγώ όμως έχω συναισθήματα...

Ένα χρόνο μόνο σεξ. Εγώ όμως έχω αναπτύξει συναισθήματα.. Την τελευταία φορά μου εξομολογήθηκε ότι είναι κολλημένος με κάποια για χρόνια... Με πλήγωσε αλλά αυτή είναι αλήθεια. Του έδειξα ότι είμαι ενοχλημένη από την κατάσταση και μου εκανε πρόταση να είμαστε μαζί, Την επόμενη μέρα τίποτα.. Άφαντος.. Τον ρώτησα τώρα τι τρέχει μεταξύ μας και μου είπε "όπου βγει". Θύμωσα, μούτρωσα, του τα χωσα... Τώρα εχω να τον δω κάτι μέρες. Τον συγχώρησα για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του αλλά απορώ... τι φάση? υ.γ. μου είπε αν θέλεις σχέση βρες αλλού κι αν ειναι να μιλαμε συνέχεια γιαυτό καλύτερα να μην μιλάμε καθόλου.
3
 
 
 
 
σχόλια
Αν μια σχέση που τα μέρη της λένε ότι βασίζεται στο σεξ κρατά για καιρό, μάλλον δεν βασίζεται μόνο στο σεξ. Το γεγονός ότι δεν προηγείται καμιά βαρύγδουπη δήλωση πολλές φορές είναι αποτέλεσμα του γεγονότος ότι οι άνθρωποι θέλουμε τον χρόνο μας για να γιατρευτούμε, να αποφασίσουμε να δεσμευτούμε και να ξαναγαπήσουμε. Κάθε σχέση χτίζεται και εξελίσσεται. Τη δυναμική της την ξέρουν μόνο οι εμπλεκόμενοι. Όμως, όλοι μας θέλουμε κατανόηση και ώριμη συμπεριφορά. Ακόμη και η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του άλλου δεν αποτελεί άλλοθι για τη δική μας ανωριμότητα (πχ. θυμός, μούτρα). Ο καθένας έχει δικαίωμα να είναι κολλημένος με την πρώην, να προσφέρει μόνο σεξ, να μη δίνει αναφορά για το παρελθόν του. Αν ο άλλος είναι μαζί σου ένα χρόνο και σε εμπιστεύεται, ούτως ώστε να σου μιλήσει γι' αυτό που τον πληγώνει και δηλώνει έστω δειλά ότι σκέφτεται να είστε μαζί, δείχνει μια διάθεση να προχωρήσει στη ζωή του μαζί σου. Αν εσύ του τα χώνεις, πώς να σε νιώσει κοντά του και γιατί να θέλει να δεσμευτεί; Τα όριά μας τα βάζουμε και καλά κάνουμε, αλλά συνήθως δεν μουτρώνουμε, ούτε τα χώνουμε στον άνθρωπό για τον οποίο έχουμε συναισθήματα, εκτός κι να ως συναίσθημα ορίζεις τον παράφορο έρωτα.
Δηλαδή αυτός παίζει με τα συναισθηματά σου και εσύ, αντί να σηκωθείς και να φύγεις, τον θεωρείς κατάλληλο για μια εγγύτερη σχέση. Και όλο αυτό είναι και ώριμο.
Εφόσον είχατε εξαρχής πει πως θα κάνετε σεξ κι όχι κάτι παραπάνω, δε σε έχει κοροϊδεψει αλλά μάλλον δε ξέρει και τι θέλει, οπότε καταλήγει στο να συνεχίσετε να κάνετε σεξ και τίποτα παραπάνω. Εσύ αντέχεις όμως αφού έχεις αισθήματα γι αυτον;