ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2016 | 15:26

Έχω βαρεθεί

Έχω βαρεθεί να ζω σε ένα σπίτι που δεν μπορώ για 5 λεπτά να βρω την ησυχία μου.. Έχω την ατυχία να ζω με με την γιαγιά μου.. Η μάνα μου και η αδερφή μου Μαλωνουν συνέχεια.. Η μάνα μου με την γιαγιά μου βριζονται και χτυπιουνται ολημερις και οληνυχτις.. Ο πατέρας ο κλασσικός μαλακας που εγκατέλειψε τα παιδιά του.. Να Θελω να διαβάσω και να Μαλωνουν όλη την ημέρα.. Η μάνα να ξεσπάει τα νεύρα της σε εμένα.. Να θέλω να κάνω μια κίνηση μέσα στο ίδιο μου το σπίτι και κατευθείαν να ξυπνάει η γιαγια για να κάνει έλεγχο.. Να θέλω την ηρεμία μου και να μην την βρίσκω πουθενά.. Η τουαλέτα και το μπαλκόνι αποτελούν τα μοναδικά σημεία του σπιτιού που μπορώ να ηρεμω..
3
 
 
 
 
σχόλια
Συνήθιζα να λέω τα ιδια ακριβώς, μέχρι που έμεινα με πιο ενοχλητικούς από αυτούς τους "ενοχλητικούς". Μέχρι που αυτοί οι "ενοχλητικοί" ήταν δίπλα μου όταν τους χρειάστηκα.Δε λέω πως όλες οι οικογένειες λειτουργούν αρμονικά, μα συνήθως αυτό γίνεται. Όλοι γκρινιάζουν, όλοι τσακώνονται, όλοι καταπιέζονται, μέχρι που φεύγουν και όλα αυτά τους λείπουν. Γιατί συνειδητοποιούν πως δεν ήταν για κακό. Πως η οικογένεια είναι κάτι σημαντικό και πως ποτέ δεν είμαιστε άτυχοι που έχουμε τους ανθρώπους μας δίπλα μας.Προτείνω να πας να μείνεις σε δικό σου σπίτι, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό. Γιατί τότε, θα καταλάβεις ότι κανείς δεν φταίει, ότι οι οικογένειες είναι συνήθως στην αντιπέρα όχθη από την ηρεμία, αλλά και πάλι, είμαστε τυχεροί που τις έχουμε.