ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.7.2016 | 19:51

ερωτικη πραξη στα 17

θα ήθελα την γνώμη σας είμαι 17 αγόρι και δεν έχω προσελκύσει με αξιώσεις μια κοπέλα της ηλικία μου ένας φίλος όμως με παρότρυνε να πάμε σε μπο^^δελο μιας και ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο και θέλω να πάω με μια γυναικά τι μου προτείνεται ?????
6
 
 
 
 
σχόλια
Σου προτεινω να κανεις οτι γουσταρεις. Ολα οκ ειναι. Εγω πχ δεν μπορουσα να παω σε μπ@υρδελο. Οι φιλοι μου πηγαιναν. Ερωτευτηκα και εγινε. Ετσι ηθελα να γινει. Και δεν το μετανιωσα και ας μου λενε οτι αργησα (ημουν 19). Και ας ειχα ευκαιριες απο κοπελες απο 4-5 χρονια πριν. Κλαιν. Κανε οτι γουσταρεις. Καταλαβαινω το αγχος σου αλλα κανεις δε μπορει να σου πει κατι.
Απλα αν οντως πας σε μπ@υρδελο καλο ειναι να το ψαξεις λιγο γιατι παιζει βρωμα. Μην κολλησεις και τιποτα. Και το σημαντικοτερο ειναι οτι οι περισσοτερες κοπελες ειναι απο κυκλωματα ασ'τα να πανε. Απαγωγες, βια, πορνεια με το ζορι κτλ κτλ.. Καλο θα ηταν να μην παταγε ποτε κανεις σε αυτα, αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα. Υπαρχουν πολλες κοπελες που το κανουν οικειοθελως.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ