Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φτιάχνει τηλεοπτικό σταθμό - Ετοιμάζεται να διεκδικήσει άδεια

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φτιάχνει τηλεοπτικό σταθμό - Ετοιμάζεται να διεκδικήσει άδεια Facebook Twitter
Φωτ.: Nikos Libertas/SOOC
10

Από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη έγινε γνωστό ότι θεωρείται βέβαιη η συμμετοχή του στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και θα διεκδικήσει μια από τις 4 πανελλήνιας εμβέλειας - σήμερα Δευτέρα 4 Ιουλίου ολοκληρώνεται η προθεσμία για την κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής και την υποβολή των σχετικών φακέλων.


Ο εφοπλιστής, σύμφωνα με το Press Publica έχει προχωρήσει επί τούτου στην ίδρυση εταιρείας εδώ και μία εβδομάδα -την εταιρεία ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ, με μετοχικό κεφάλαιο 8 εκατ. ευρώ (που είναι το ελάχιστο που ορίζει ο νόμος).

Η εταιρεία έχει σαν σκοπό την δραστηριοποίηση αποκλειστικά στον τομέα των μέσων ενημέρωσης με σκοπό την παροχή υπηρεσιών επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης.


Πρόεδρος του Δ.Σ της εταιρείας είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενώ συμμετέχουν επίσης οι συνεργάτες τους Φωτεινή Υψηλάντη (Διευθύνουσα Σύμβουλος) και Γιάννης Βρέντζος (Αντιπρόεδρος του ΔΣ).


Στις κατ' ιδίαν συνομιλίες του υποστηρίζει ότι είναι διατεθειμένος να επενδύσει περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ, θέλοντας να δημιουργήσει από την πρώτη στιγμή έναν τηλεοπτικό σταθμό που θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Ητοι θα νοσταλγησουμε την εγκυρη και εγκριτη ενημερωση των αξιοτιμων κ.κ. Ιωαννη Πρετεντερη και της Ολγας Τρεμη.....Τι να κανουμε.Δεν πειραζει,θα το αντεξουμε.Αλλωστε μαλλον θα καλυπτουν αποτελεσματικα το κενο τους οι καθ'ολα ανταξιοι ομολογοι τους κ.κ.Πορτοσαλτε,Ππαδημητριου,Κοσιωνη και Αυτιας ....
Τι εννοείς όχι πια Μπόμπολες;;Εχεις δει πρωτοσέλιδα της μπομπολοεφημερίδας πόσο γλείψιμο πεφτει στον συριζα; Μήπως δεν εκδόθηκε ο Μπόμπολας στην Κύπρο να δικαστει;Μήπως πήρε μετρο Θεσ/κης και λοιπα δωρα;