ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2016 | 15:06

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΗ

1.57 ΑΥΤΟ!!!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΣΟ ΕΙΜΑΙ Κ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΗ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΚΤΛ...ΕΛΕΟΣ ΔΕ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ
17
 
 
 
 
σχόλια
Ειδα κ εγω που ειμαι 1,75 . Πιασε το ενα, πιασε το αλλο.. Παντελονια που μου πεφτουν κοντα, η λεξη "αλογο" να ακουγεται πισω απο την πλατη μου και οταν ημουν πιο μικρη κ γυμναζομουν, με ρωτουσαν οι θειαδες στο λεωφορειο: Παλικαριμ θα κατεβς; Και ... Αμα πεσω σε κοντο αντρα; ανεβα να φιλησεις κατεβα να γ...σεις ειναι κουραστικο. Ασε που αμα πεσω πανω του την ωρα του υπνου ή φαει καμια σφαλιαριτσα, βογκαει ο αλλος ανεξαρτητου υψους.... Μια χαρα εισαι ξανα σκεψου το.
1.77 εδω ;) και μενα παλια δεν μου αρεζε το υψος μου,αλλα οπως και ναχει μια ψηλη γυναικα (ενταξει ειπαμε να μην ειναι και 1.85!), εχει αλλη χαρη.Αλλα για μενα προσωπικα,μεχρι 1.75-1.77 ειναι το καλυτερο. Μετα δεν μπορεις να βαλεις και τακουνια. Και ας μην ξεχναμε οτι παντα στις ψηλες δειχνουν τα ρουχα καλυτερα;)
Χαχαχαχα και εγω 1,72 ειμαι αλλα με περνανε για 1,75...μονο που πεφτω συνηθως σε κοντολουδες...αλλα ενταξει μωρε ο καθενας με τη χαρη του...Ραβδακι να ρωτησω κατι...?αυτα με το πως να προσσεγγισεις κατι που θες εχουν σχεση κ με μνημες?
Ο ανθρωπινος εγκεφαλος δεν λειτουργει ολοκληρος, το κομματι της μνημης ειναι δευτερεον κ δε χρειαζεται για την επιβιωση οποτε κ το χρησιμοποιουμε λιγοτερο εκτος αν κατι μας ξυπνησει ευκολα πχ ενα αρωμα ή μια κατασταση.. Αν καταλαβα σωστα την ερωτηση. . .Κοριτσια δε φοραω τακουνια, ειμαι βαρια κ ατσουμπαλη. Πως μπορειτε;;;
οχι με αλλες μνηνες εννοουσα...απο το παρελθον...σιγα μη βαλουμε και τακουνια καλε...σημερα ρωτησα το δικηγορο μου τι υψος εχει...χαχαχαχα ειναι 1,82-1,83...και ειχα ρωτησει κ ενα παιδι σε μια κηδεια παλιοτερα..1,85 μου ειχε πει...
Με το αρωμα τα εχω καλα χαχα αν τελικα επιασα το συλλογισμο σου, αν οχι θα βαρεθω να σκεπτομαι.. Αν ο δικηγορος ειναι λεφτερος στειλτον κατα δωθε, ζητειται αλλαντιν.. Ή εστω τρεχω και σε κηδειες , κ ας μη τρωω κολυβα ! Μονο πες προς τα που να τρεξω!!
Οχι με κυτταρικες μνημες που εχουμε απο το παρελθον....ισως και απο αλλες ζωες κ πρεπει να διαγραφτουν απο μεσα μας.....Ο δικηγορος ειναι παντρεμενος δυστυχως...αλλα θα τον βρουμε τον ψηλο,που θα παει???
Εχω την αποψη οτι η ζωη μας ειναι μια... Με πολλες ζωες διαδοχικες. Πχ μια ζωη ως παιδι μια ως γονιος, μια ως εργενης κλπ κλπ. Δε πιστευω οτι υπηρξε κατι πριν ή θα υπαρξει κατι μετα. Και ο λογος; το dna μας ειναι κοντα με το dna και αλλων ζώων, οποτε και δεν πιστευω οτι παιζουν τετοιες μνημες αλλιως θα ειχαν κ τα υπολοιπα ζωα στον πλανητη :)
μεγααααααλη κουβεντα βρε φιλεναδα και αμα την αρχισουμε θα μας κατηγορησουν για 100η φορα οτι μαγαριζουμε την εξομολογηση...χαχαχαχαχαααχα
Καλό θα ήταν να αρχίσεις να τα παίρνεις στην πλάκα αυτά που σου λένε για το ύψος σου για να μη χαλιέσαι. Χαμογέλασε απλά με ύφος γεμάτο ειρωνεία ενώ μέσα σου θα τους λες να βάλουν το ύψος τους εκεί που ξέρουν ;)