ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2016 | 23:40

Λολ

Με αφορμή παρόμοια εξομολόγηση πιο κάτω να ρωτήσω..Τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο παιχνίδι?Γνωρίζω άτομο που στα 23 του είναι εθισμένος στο εν λόγω παιχνίδι σε σημείο να κοιμάται όλη μέρα λόγω της πολύωρης ενασχόλησης με αυτό τη νύχτα.Πόσο εύκολο είναι να αποκοπεί κανείς από μια τέτοια εξάρτηση?Εχει κάποιος παρόμοια εμπειρία?
6
 
 
 
 
σχόλια
Πρώην εξαρτημένη εδώ. Ήμουν εθισμένη σεπαιχνίδια rpg για μεγάλο διάστημα. Ζούσα τη νύχτα και τη μέρα απλά ή κοιμόμουν ή περίμενα. Περίμενα να φτάσει το βράδυ για να πάμε στο νετ καφέ ολόκληρη παρέα και να καούμε όλοι μαζί. Πραγματικό κάψιμο! Ώρες ατελείωτες που όμως δεν καταλαβαίναμε πώς περνούσαν. Κάποια στιγμή το συνειδητοποιείς μόνος σου. Όσο και να μιλάνε οι άλλοι δεν παίζει και μεγάλο ρόλο.Στην αρχή είναι δύσκολα να ξεκόψεις. Ακόμη και όταν το πάρεις απόφαση. 2 μήνες μου πήρε να σταματήσω να το σκέφτομαι και να αφήσω τη χώρα των ζόμπι για να επιστρέψω σε αυτή των ανθρώπων. Κατρακύλησα πολλές φορές έκτοτε αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Και ακόμη και τώρα που μιλάμε πάλι με κάτι έχω κολλήσει. Και πάντα θα είμαι άρρωστη με τέτοια παιχνίδια απλά τώρα καταφέρνω να μετριάζω. Αν θες να τον βλέπεις πιο συχνά, ξεκίνανα παίζεις κι εσύ ;)
Δεν είναι λύση το να ξεκινήσω να παίζω κ εγώ.Το θέμα είναι ότι όσο είναι μικρός κανείς ίσως τον "παίρνει" να σπαταλάει έτσι το χρόνο του (ακόμα κι αν ο ίδιος δε το βλέπει σαν χάσιμο χρόνου αλλά σαν διασκέδαση) ωστόσο όσο μεγαλώνει κανείς και μεγαλώνουν και οι υποχρεώσεις του κάποια στιγμή θα του είναι μεγάλο πρόβλημα.