Girls

Girls Facebook Twitter
15

Κορίτσια. Έτσι απλά. Τι μοιραίο και φορτικό να κουβαλάς επάνω σου τη ταμπέλα του ασθενούς φύλου. Από τη μία το κοινωνικό status του να είσαι γυναίκα, περίοδος, εγκυμοσύνες, εκτρώσεις, κυτταρίτιδα, ψωμάκια, δίαιτες, βυζιά (ή και καθόλου βυζιά δυστυχώς) μητρότητα και επάγγελμα, υποταγή... Αλλά απ΄την άλλη αν εξαιρέσεις όλες αυτές της αηδίες, ειδικά όσον αφορά τη σεξουαλικότητα και τις ελευθερίες από τη σκοπιά του φύλου σου, θα δεις πόσο υπέροχο είναι να είσαι κορίτσι. Μπορείς να μιλήσεις με τις φίλες σου για οποιοδήποτε θέμα ή πρόβλημα τόσο αναλυτικά μέχρι να κάνετε εμετό απ' τη συζήτηση, μπορείς να γίνεις το πιο αηδιαστικό πλάσμα μόνη σου στο σπίτι και παράλληλα η ποθητή και πάντα φρέσκια κοπελίτσα στους παραέξω, μπορείς να αυνανίζεσαι και πάντα να έχεις διαθέσιμα βυζιά προς επεξεργασία, μπορείς να "ξεγελάσεις" και να καταφέρεις τους πάντες μ' ένα χαμόγελο ή μια τσαχπινιά σου, μπορείς να έχεις πολύ πιο ελεύθερα σεξουαλικές σχέσεις με άτομα του ίδιου φύλου χωρίς απαραίτητα να χαρακτηριστείς ομοφυλοφιλική, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε τόσα διαφορετικά πράγματα με τα όποια μπορείς να "στολίσεις" τον εαυτό σου όπως ρούχα, παπούτσια, βάψιμο νυχιών, μαλλιών, προσώπου.

Γενικότερα θα μπορούσα να αναφέρω αρκετά παραδείγματα ακόμα, μα το τελευταίο και κυριότερο που ξεπηδά στο μυαλό μου είναι ότι μπορείς να φέρεις ζωή σ' αυτό το κόσμο! Από την άλλη πλευρά υπάρχει η ξεγνοιασιά, η ανεμελιά του ανδρικού φύλου. Δεν έχεις όλες αυτές τις σκοτούρες να σε βασανίζουν, δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν. Είσαι άντρας και κατουράς όρθιος. Προσωπικά, όταν ήμουν μικρότερη επιθυμούσα απελπισμένα να είχα γεννηθεί αγόρι, να μη με νοιάζει το ότι πρέπει να πασχίζω να ακολουθήσω συγκεκριμένα πρότυπα ομορφιάς για να αρέσω στα αρσενικά, να μη με παιδεύει κάθε μήνα η περίοδος μου και να μη κοντεύω να τρελαθώ όταν αυτή αργεί επικίνδυνα, να μη στεναχωριέμαι που δεν έχω μεγάλο στήθος (βέβαια όσον αφορά τα περί πέους τι να λέμε τώρα) να μη τα παίζουν τα νεύρα μου χωρίς λόγο και αιτία επειδή πάλι έχω τα ορμονικά μου και να μη τυραννιέμαι με εξαντλητικές δίαιτες. Μα ότι και να παραθέσω εγώ ως καλό η κακό η πάλη μεταξύ των δύο φύλων θα συνεχίζεται, και ναι οι γυναίκες θα βιώνουν διαρκώς δυσκολίες λόγω της φύσης τους. Αλλά στη τελική μεγαλώνοντας κατάλαβα ένα σημαντικό στοιχείο της ταυτότητάς μου... πως εσύ άντρα φίλε δε θα απολαύσεις ποτέ οργασμό τόσο έντονο σαν τον δικό μου.

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
ναι εγω εγραψα το παραπανω αρθρο και εχω να πω : επ καλημερα! παρτε και τιποτα στη πλακα μερικοι εδω μεσα... δεν εκατσα να κανω κοινωνιολογικη αναλυση των ανισοτητων μεταξυ των δυο φυλων. ενα σχολιακι με μερικες δοσεις αληθειας εκανα και λιγο σεξουαλικο χιουμορ. οπως και να'χει ευχαριστω για την ανταποκριση (και την καλη και την κακη)
Καλησπερα και απο μενα.Κοιτα Σονια ...εχεις δικιο , το εχω σκεφτει καποιες φορες ,, οτι εσεις οι γυναικες καποιες φορες "τραβατε"τοσα πολλα, εννοοω ειστε αδυναμες απο την φυση σας , σωματικα παντα , εχετε καθε μηνα περιοδο που αυτο σημαινει πονος αλλα το πιο σημαντικο τον αντεχετε αυτον τον πονο για να μπορειτε να υποδεχτειτε αυτο το θαυμα που λεγεται γεννηση , το οποιο για μενα προςωπικα ειναι τρομερο και μονο να το αντιληφθει οτι μια δυναμη τοσο τρομερη εχει δωθει σε εσας τις γυναικες , τοσο αδυναμες μα συγχρονως τοσο δυνατες . Αινυουει.Στο θεμα μας . θελω να σου πω πως αυτο για τον οργασμο ,,,,πως να στο πω,,, ενας ανδρας σου ειπε πως μπορεις οντως να το ακουμπησεις και να μην πεθανεις,,,, και δευτερον .εσεις οι γυναικες μπορειτε να κανετε και συνεχομενους οργασμους ,,αλλα αυτο που δεν μπορειτε ειναι να ανοιγετε δρομους μεσα απο τα βραχια...... οπως το ποταμι σκιζει τον βραχο....Guys rule ..:)
πιο ανοησία πεθαίνει. η καρικατούρα του θηλυκού " εγκυμοσύνες, εκτρώσεις, κυτταρίτιδα, ψωμάκια, δίαιτες, βυζιά (ή και καθόλου βυζιά δυστυχώς)" (αν έχεις το θεό σου) και το ξέγνοιαστο αρσενικό με τους μη ποιοτικούς οργασμούς.oh mon dieu, με τί ασχολείται ο άνθρωπος. Αν ως κοπέλα σε απασχολούν τέτοια θέματα, περι ομορφιάς και κατουρήματος..τότε τα λόγια περιττά
Αυτό με τον "αυνανισμό και τα διαθέσιμα βυζιά προς επεξεργασία" με έκανε τούρμπο. Να, αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα στο να είσαι άντρας: Να θες να τη γλείψεις άλλη μια ώρα και να σου λέει δεν αντέχει...
Αυτή η αντιπαράθεση Girls vs boys με έχει κουράσει και τη βρίσκω και ανούσια.Κάθε γυναίκα έχει και αρσενικά στοιχεία και κάθε άντρας και θυληκά.Θα ήταν ευχής έργον να προσπαθήσουμε να αλληλοκατανοηθούμε και να αγαπηθούμε μιά και ΔΕΝ γίνεται παρά να ζήσουμε αντάμα.Και στη τελική πριν να είναι άντρας η γυναίκα ,κάποιος/α είναι ανθρωπος.
Σίγουρα, εγώ σαν άντρας δεν θα βιώσω ποτέ οργασμό τόσο έντονο σαν τον δικό σου αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να απολαμβάνω τους δικούς σου οργασμούς... Τους θαυμάζω για την ακρίβεια...
Πώς είπατε; «Η ξεγνοιασιά και ανεμελιά του ανδρικού φύλου»;; Αχαχαχα, πλάκα έχετε!! Από τη στιγμή που γεννιέται ο άνδρας, έχει να ανταποκριθεί σε προσδοκίες και απαιτήσεις από τους πάντες. Από το επαγγελματικό επίπεδο (να σπουδάσει / να τελειώσει το φανταρικό του – για να γίνει άνδρας !! / να βρει καλή δουλειά / να παντρευτεί / να φέρνει φαί στο σπίτι / να κάνει τον ταξιτζή της αγαπητικιάς ή συζύγου του κτλ, κτλ), μέχρι το σεξουαλικό (να την έχει μεγάλη / να μην κουράζεται ποτέ, κτλ). Από τη γυναίκα ποιες είναι οι απαιτήσεις; ΟΚ, ίσως αναφέρομαι σε στερεότυπα παλιότερων εποχών, αλλά είμαστε σίγουροι ότι αυτά δεν ισχύουν και σήμερα; Είναι γεγονός ότι μια όμορφη κοπέλα δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ. Αν δεν γουστάρει να κοπιάσει, μπορεί άνετα να μην σπουδάσει και να μην εργαστεί, ούτε να αγοράσει αυτοκίνητο και απλά να βασίζεται στον γκόμενο/σύζυγο (και μην μου πείτε ότι αυτό συμβαίνει μόνο σπάνια). Ένας άνδρας (ακόμα και ωραίος) πώς θα αποφύγει αυτές τις ευθύνες;
"να την έχει μεγάάάάληηηη" ααααααααααχαχαχαχαχα!Πάντως ο προικοθηρισμός-ζιγκολιλίκι τουλάχιστον την τελευταία 7ετία-10ετία γνωρίζει μεγάλη άνθηση και στο αντρικό φύλο... Δηλαδή και οι άντρες πλέον κοιτάνε να βρουν την 'κονομημένη-κελεπούρι ν' αράξουν.Καμιά φορά η ομορφιά, όταν συνοδεύεται από ακεραιότητα και ηθική (μιας άλλης εποχής) μπορεί να αποβεί και κατάρα..
Συμφωνω, ως ενα βαθμο, με τον Vangelis1972 καθως και ο ανδρας εχει να φερει εις περας ορισμενες απαιτησεις και προσδοκιες που του επιβαλλουν (αμεσα ή εμμεσα) η κοινωνια, η οικογενεια και τις περισσοτερες φορες (κακως!) οι ιδιες οι γυναικες. Ενδεχομενως, οι απαιτησεις αυτες να ειναι ουσιαστικοτερες απο εκεινες που επιβαλλονται στις γυναικες και οχι το ιδιο επιφανειακες, οπως τονισες και εσυ.Ωστοσο, η ολη κουβεντα ειναι αρκετα γενικη και στερεοτυπικη, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ανταποκρινεται (ακομα κια σημερα) σε μια "σχετικη" πραγματικοτητα.