ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.8.2016 | 18:50

Έκανα ένα χαζοπείραμα για να δω αν οι άλλοι με θεωρούν ..όμορφη!

Ναι εντάξει είναι μεγάαααλη χαζομάρα αυτό που έκανα και πρόκειται να σας περιγράψω παρακάτω, οπότε, όσοι συνεχίσετε να διαβάζετε να ξέρετε πως το κάνετε με καθαρά δική σας ευθύνη:Λοιπόν, θυμάστε που μέχρι πρότινος το facebook εκτός από παιχνίδια διέθεται και κάποιες χαζοεφαρμογές; Ε, μια από αυτές ήταν και το Hot Or Not, ένα app που δημιουργούσε μια photo gallery απ' τις προσωπικές σας φωτογραφίες που έχετε στο fb προφίλ σας, διαλέγοντας αυτές στις οποίες απεικονίζεστε μόνο εσείς και φαίνεται αρκετά καθαρά το πρόσωπό σας(selfie ή κοντινές). Κάτω από κάθε φωτο εμφανιζόταν μια καρδούλα κι ένα Χ. Ο σκοπός του εν λόγω application ήταν να βλέπουν οι χρήστες του διάφορες φωτο των υπολοίπων χρηστών/μελών - με τυχαία βεβαίως σειρά/εμφάνιση - και να πατούν την καρδούλα κάτω από τη φωτο εαν τους άρεσε(θεωρώντας το εικονιζόμενο πρόσωπο hot) ή το Χ εαν δεν τους άρεσε(δηλαδή not όμορφος/όμορφη). Με βάση πόσες καρδούλες και Χ εισέπρατταν οι φωτογραφίες σου έβγαινε κι ένας μέσος όρος με άριστα το 10.Επηρρεάστηκα λοιπόν κάποια στιγμή κι είπα να το δοκιμάσω "πειραματικά". Οι φωτογραφίες μου που χρησιμοποίησε η εφαρμογή ήταν κάπου δέκα κι αρκετά απλές, δηλαδή ούτε duckface ούτε μαγιό ή προκλητικές στάσεις σώματος. Για δυο εβδομάδες που το χρησιμοποίησα μου έβγαζε σταθερά ένα μέσο όρο 7.3 και κάποιες φορές και 7.5. Οπότε κι εγώ μετά κατέληξα εύλογα στο συμπέρασμα πως ως γυναίκα η ελκυστικότητά μου αγγίζει μετά βίας ένα 7 με 7.5.Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου μέτριας ομορφιάς, όσο κι αν έχω προσπαθήσει να με βελτιώσω με τα τόσα μέσα που διατίθενται. Απλά αυτό το χαζοπείραμα με το συγκεκριμένο application θεωρώ πως κατά κάποιον τρόπο μου έδωσε, ας πούμε, και πιστοποιητικό της εμφανισιακής μου μετριότητας.Τώρα πλέον έχω σβήσει ακόμα και το ίδιο το facebook, γιατί είχα πλέον μπει στο τρυπάκι να συγκρίνω τον εαυτό μου με όποια άλλη κοπέλα έβλεπα, να με βγάζω πάντα ασχημότερη όλων και να έχω σχεδόν αντικαταστήσει το όνομά μου με αυτό το 7,5άρι με το οποίο με βαθμολόγησαν οι άντρες στο Hot Or Not. Κράξτε με ελεύθερα, ίσως και να το αξίζω..
1
 
 
 
 
σχόλια
Πώς γίνεται να εκφράσεις κάτι τόσο αόριστο, όπως η ελκυστικότητα, με μία βαθμολογία;Εμένα μου φαίνεται λιγάκι ανούσιο όλο αυτό, δε λέω πως δεν είναι φυσιολογικό να έχεις ανασφάλεια με την εμφάνισή σου.Απλά αυτός δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να την ξεπεράσεις, πιο πολύ θα σε πορώσει παρά θα σε βοηθήσει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ