Άννα Κορακάκη: H ομοσπονδία δεν με βοήθησε όσο έπρεπε ή όσο άξιζα

Άννα Κορακάκη: H ομοσπονδία δεν με βοήθησε όσο έπρεπε ή όσο άξιζα Facebook Twitter
4

Χαρούμενη για το πρώτο μετάλλιο μετά από 96 χρόνια στη σκοποβολή δήλωσε στην ΕΡΤ η Άννα Κορακάκη.

Η Ελληνίδα αθλήτρια που κατέκτησε χθες το χάλκινο μετάλλιο στη σκοποβολή στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Ριο ανέφερε μεταξύ άλλων πως ήταν ένας «αρκετά δύσκολος αγώνας» ενώ αφιέρωσε την επιτυχία της στον προπονητή και πατέρα της καθώς στην οικογένειά της. 

Ερωτηθείσα για τις δυσκολίες της προετοιμασίας της η Άννα Κορακάκη εξέφρασε το παράπονό της λέγοντας πως υπήρχαν προβλήματα συμπεριφοράς από την Ομοσπονδία της προς εκείνη. 

 

Για την προετοιμασία και το πώς ξεκίνησε: «Ξεκίνησα όταν ήμουν 12 χρονών. Στα 14 μπήκα στην Εθνική ομάδα. Οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ δύσκολες αλλά δεν πτοήθηκα. Και εξακολουθούν να είναι δύσκολες, δυστυχώς. Και οι συνθήκες, και οι υποδομές κλπ. Τα προβλήματα ήταν περισσότερο συμπεριφορικά όσον αφορά στην Ομοσπονδία προς εμάς. Σπουδάζω Ειδική Αγωγή στο ΠΑΜΑΚ και ανήκω στον σύλλογο Ωρίων της Θεσσαλονίκης και θέλω πολύ να ευχαριστήσω τον πρόεδρό της που μου στάθηκε στα πρώτα μου βήματα και τον χορηγό μου stoiximan.gr και το εστιατόριο που ανέλαβε πλήρως την διατροφή μου».

Για την νέα γενιά: «Θέλει γερά νεύρα. Γιατί οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες. Δυστυχώς πολλά παιδιά έχουν σταματήσει για τους λόγους που προανέφερα. Να μην το βάζουν κάτω. Αν βρουν έναν σωστό άνθρωπο, έναν προπονητή, έναν μέντορα κι αν έχουν ατσάλινη θέληση μπορούν να καταφέρουν τα πάντα».

Για αυτά που έχει στερηθεί ως 20χρονη κοπέλα: «Δεν έχω στερηθεί ιδιαίτερα την διασκέδαση. Φυσικά πρέπει να γίνονται θυσίες αλλά είναι μέσα στο παιχνίδι. Το να στερηθώ κάποιες εξόδους δεν είναι κάτι σημαντικό με αυτό που μπορείς να ζήσεις εδώ. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν από την Ομοσπονδία».

Για την βοήθεια της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. Το μοναδικό πρόβλημα όπως είπα που δεν με βοήθησε αρκετά, όσο έπρεπε ή όσο άξιζα ήταν η Ομοσπονδία μου».

Δείτε στο βίντεο όλες τις δηλώσεις στην ΕΡΤ

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Οπως ειπε η ιδια προπονειται σε ενα "σκοπευτηριο"παραπηγμα -παραγκα,και οταν ζητησε ,πριν ενα χρονο,ενα....εφεδρικο πιστολι (..ακου παραλογες απαιτησεις...)της το πηραν,τελικα,δυο-τρεις βδομαδες πριν τους αγωνες !Και ομως η κοπελλα ανεβηκε στο βαθρο των Ολυμπιακων Αγωνων !Να μην μαντεψουμε τωρα ποιοι θα σπευσουν να φωτογραφηθουν πρωτοι διπλα της,διοτι θα ειναι σαν να κλεβουμε εκκλησια....
Εδώ βρε Λάμπρο δεν "βρήκαν" 9.000€ να στείλουν τα παιδιά στη Μαθηματική Ολυμπιάδα, ποια Κορακάκη και ποια πιστόλια. Για τους φίλους τους τους αναρχοάπλυτους που ρήμαξαν το ΑΠΘ βρήκαν βέβαια 40.000€. Έτσι πάνε αυτά. Πρώτα τα δικά μας παιδιά. --
Αρκει μια ματια στις φωτογραφιες του παρακατω λινκ(απο τοπικη εφημεριδα της Δραμας) για να καταλαβετε κατω απο ποιες συνθηκες προπονειταιhttp://www.proinos-typos.gr/gr/index.php?option=com_content&view=article&id=14415:----lr--&catid=45:themaproinoutypou&Itemid=107