Με κατασχέσεις απειλούνται και όσοι έχουν χρέη ως 3.000 ευρώ

Με κατασχέσεις απειλούνται και όσοι έχουν χρέη ως 3.000 ευρώ Facebook Twitter
9

Ειδοποιητήρια σε πάνω από 1 εκατομμύριο μικροοφειλέτες του Δημοσίου θα στείλει τις επόμενες ημέρες η εφορία, με τα οποία θα καλεί τους οφειλέτες να ρυθμίσουν ή να εξοφλήσουν τα χρέη τους. Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, παραλήπτες θα είναι όσοι χρωστούν ποσά μέχρι 3 χιλιάδες ευρώ από φόρους αλλά και από πρόστιμα πάσης φύσεως. Αν δεν ανταποκριθούν, τότε, προβλέπονται αναγκαστικά μέτρα όπως κατάσχεση καταθέσεων, μισθών και συντάξεων αλλά και κινητών περιουσιακών στοιχείων, όπως ι.χ., δίκυκλα, σκάφη κτλ.

Ελλάδα
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Αυτοι που επινοησαν το μετρο αυτο,ας ετοιμαστουν για πολεμο.Δεν τους πληρωνω απο μαγκια,αλλα γιατι δεν εχω.Δεν θα αφησω τα παιδια μου νηστικα.Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ
Άντε να το ακούσουν οι γονείς μου τώρα αυτό και μέσω των ειδήσεων της τηλεόρασης... Που βάζουν αυτή την εκπληκτική μουσικούλα από πίσω σα να βρισκεσαι στο δρόμο με τις λεύκες. πφφφφ
Πρόκειται για εξαιρετική ιδέα! Πρώτα μας βάλατε το χαράτσι χωρίς να κοιτάξετε το εισόδημα μας, τώρα μας λέτε ότι χρωστάμε, και θα μας κάνετε και κατασχέσεις. Πολύ καλή ιδέα, επειδή αγοράσαμε ένα σπίτι πριν 25 χρόνια σε καλή περιοχή προφανώς είμαστε πλούσιοι και δεν πληρώνουμε τα χαράτσια επειδή είμαστε κακά παιδιά... Το ότι ο τραπεζικός μας λογαριασμός είναι μηδέν φαντάζομαι δεν σας λέει κάτι γιατί σίγουρα έχουμε ράβδους χρυσού και διαμάντια στην Ελβετία. Όταν προβείτε σε κατασχέσεις μπορείτε να ξεκινήσετε με τα παπάρια μου. Πάρτε πρώτα το αριστερό επειδή κρέμεται πιο χαμηλά και με βαραίνει. Μετά μπορείτε να πάρετε και το δεξί. Και αν δεν σας φτάνει, σας έχω μία μεγάλη έκπληξη που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει σε βάθος.
Εντάξει δε λεω να ρυθμιστούν τα χρέη αλλα μηηηηηπως λεω μηηηπως να ξεκινησουμε απο αυτους που χρωστανε κατι εκατομμυριακια??? μηπως βαζουμε λαθος προτεραιότητες? και για να καταλάβω εως 3000 ευρώ θα κανουν κατασχεση μισθων,δικυκλων,σκυλων,γατιων, για αυτους που εχουν πιαστει για οφειλες πολυ μεγαλυτερες γιατι τους χωνουν απλα μεσα και τους ταιζουμε κιολας?
Αγαπητή Όναρ, έχεις απόλυτο δίκιο.Απλά αυτοί που χρωστάνε τα εκατομμυριάκια έχουν φροντίσει και έχουν τα κρύψει τεχνηέντως και άντε τώρα να τα βρεις....Όλοι οι υπόλοιποι έχουμε το πρόβλημα, που δεν έχουμε καταθέσεις στα νησιά Keyman!Βασικά η μία λέξη τους χαρακτηρίζει πια...Αλητεία!!!
Απο εκεινον τον καλο κυριο που χρωστουσε 9 Εκατομυρια στο ΙΚΑ και εφαγε 4 χρονια με αναστολη πριν 2 βδομαδες θα παρουμε τιποτα?Η μηπως δεν εχει τιποτα στο ονομα του για να του παρουμε?Ολοι μαζι και ο ψωριαρης χωρια?